Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα: Ο δρόμος της οργής – Έξαλλη η οδηγός μετά το τροχαίο – Οι λακκούβες που φέρνουν μηνύσεις [pics]

Λάρισα: Ο δρόμος της οργής – Έξαλλη η οδηγός μετά το τροχαίο – Οι λακκούβες που φέρνουν μηνύσεις [pics]

Το νέο τροχαίο στη Λάρισα προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Η οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητό της, αποφασισμένη να κινηθεί νομικά…

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν οδηγός στη Λάρισα καθώς έπεσε σε τρύπα από τα έργα που γίνονται στην πόλη από τον δήμο. Αποτέλεσμα ήταν να καταστραφεί το αυτοκίνητό της, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί η ίδια, όταν το ΙΧ που οδηγούσε λίγο μετά της 21.00 το βράδυ έπεσε σε κακοτεχνία του δρόμου.

Συγκεκριμένα το συμβάν έγινε στην συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Μανδηλαρά, όπου – όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, υπάρχει μια μεγάλη λακκούβα, ενώ γενικότερα το οδόστρωμα είναι σε άθλια κατάσταση χωρίς να υπάρχει η παραμικρή προειδοποιητική σήμανση.

Η 43χρονη Λαρισαία οδηγός έπεσε κυριολεκτικά μέσα στην τρύπα που εμφανίστηκε μπροστά της στον δρόμο, καθώς δεν υπήρχε τρόπος να την αποφύγει με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη το σύστημα διεύθυνσης και να πέσει πάνω σε άλλο όχημα.

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε η ίδια η κάποιος άλλος περαστικός ή οδηγός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 43χρονη θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Οι εικόνες από το σημείο στη Λάρισα

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις