Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γεμίζει τα γήπεδα του τένις – “Μοιάζει με την εποχή του Γκάλη”!

Λάρισα: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γεμίζει τα γήπεδα του τένις – “Μοιάζει με την εποχή του Γκάλη”!

Όλο και περισσότεροι θέλουν να παίξουν και να μάθουν τένις. Αιτία ο Στέφανος Τσιτσιπάς…

Τα κατορθώματα του Καρδιτσιώτη Στέφανου Τσιτσιπά στα τερέν του τένις σε μεγάλες διοργανώσεις και στα Grand Slam, έχουν αυξήσει κατά πολύ το ενδιαφέρον των νέων παιδιών, ώστε να γνωρίσουν το άθλημα, να έρθουν σε επαφή μαζί του και να το αγαπήσουν, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουν να ακολουθήσουν τα χνάρια του απίθανου Έλληνα τενίστα.

Ο Τσιτσιπάς αποτελεί φαινόμενο για τα ελληνικά πρότυπα και θυμίζει εποχή Γκάλη, καθώς ότι ήταν ο Νίκος Γκάλης πριν μερικές δεκαετίες για το μπάσκετ της χώρας μας είναι τώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το τένις.

Ο Θωμάς Παπαστεργίου, προπονητής τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Νίκαιας και ο Δημήτρης Καφφές, επίτιμος πρόεδρος Ο.Α. Νίκαιας και έφορος προμηθειών στην Ελληνική ομοσπονδία τένις, εξηγούν στο onlarissa.gr, τι έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Παπαστεργίου θα σημειώσει: «Υπάρχει άνοδος τους τελευταίους μήνες στο τένις, καθαρά λόγω Τσιτσιπά. Αυτό συμβαίνει διότι τα παιδιά έχουν ένα πρότυπο πάνω στο συγκεκριμένο άθλημα.

Χρειάζονται όμως, θεωρώ, ακόμη ένα δύο χρόνια για να καθιερωθεί στη συνείδηση του Λαρισαίου το τένις.

Ήδη πάντως το τένις αποτελεί για τα παιδιά από τις πρώτες επιλογές σε ότι αφορά τα αθλήματα στη Λάρισα και αυτό συμβαίνει επειδή ακριβώς μπήκε στην ζωή τους ο Στεφανος Τσιτσιπάς μέσω των τηλεοπτικών μεταδόσεων, καθώς το συγκεκριμένο μέσο προβάλει πολύ πλέον το άθλημα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις