Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Λάρισα: Πλάκωσε στο ξύλο την σύντροφό του και έφυγε με ποδήλατο

Λάρισα: Πλάκωσε στο ξύλο την σύντροφό του και έφυγε με ποδήλατο

Η ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα, παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο ξυλοδαρμός γυναίκας στη μέση του δρόμου, από τον σύντροφό της, σόκαρε τους αυτόπτες μάρτυρες…

Ο ξυλοδαρμός της γυναίκας στη Λάρισα, ήταν η κατάληξη ενός άγριου καυγά που είχε με τον σύντροφό της δημόσια. Ο άντρας που έχει προσαχθεί από αστυνομικούς, φέρεται κάποια στιγμή να σήκωσε χέρι και να άφησε την κοπέλα πεσμένη στη μέση του δρόμου. Προσπάθησε να απομακρυνθεί με το ποδήλατό του, αλλά αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί. Η ενδοοικογενειακή βία, απασχολεί τις Αρχές και στη Θεσσαλία, με τις καταγγελίες να είναι αλλεπάλληλες και το 2024.

Το άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου στη Λάρισα στην περιοχή «Σάλια» δίπλα από το κέντρο της πόλης. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα ζευγάρι τσακώθηκε στον δρόμο και κάποια στιγμή ο άντρας βιαιοπράγησε στην γυναίκα που έπεσε στο δρόμο.

Κλήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό, με τον άντρα να κινείται με ποδήλατο σε κεντρικούς δρόμους της Λάρισας. Εν τέλει, όπως μετέδωσε το onlarissa.gr, έγινε η προσαγωγή του από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Τμήμα.

Τα σκηνικά βίας μεταξύ ζευγαριών το τελευταίο διάστημα είτε στον δρόμο, είτε σε σπίτια έχουν αυξηθεί δυστυχώς ραγδαία το τελευταίο διάστημα στην πόλη μας και έχουν γίνει σχεδόν καθημερινότητα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις