Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Λάρισα: Σήκωσαν τα κινητά και τραβούσαν όλοι τις ίδιες εικόνες – Η νεκροφόρα δεν έφτασε για κακό [pics, vid]

Λάρισα: Σήκωσαν τα κινητά και τραβούσαν όλοι τις ίδιες εικόνες – Η νεκροφόρα δεν έφτασε για κακό [pics, vid]

Με τα κινητά τηλέφωνα ανά χείρας στην καρδιά της πόλης. Στη Λάρισα μικροί και μεγάλοι ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει…

Έξω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείου στη Λάρισα συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου χθες το βράδυ (04-07-2018) με μία νεκροφόρα να κεντρίζει τα βλέμματα. Ευτυχώς ο λόγος δεν ήταν για κακό, αλλά για τα γυρίσματα της της τρίτης ταινίας Bachelor που συγκέντρωσε κόσμο που δεν χωρούσε στα… πεζοδρόμια και έβγαινε μέχρι και το δρόμο.

Έτσι η «γνωστή» νεκροφόρα από τις προηγούμενες ταινίες έκανε την εμφάνισή της και στη Λάρισα καθώς θα υπάρξουν σκηνές από την ταινία στην πόλη. Στο ύψος της Φαρσάλων με την Ατλαντίδος, εκατοντάδες Λαρισαίοι έμειναν και παρακολούθησαν τα γυρίσματα των σκηνών, ενώ με τα κινητά τους απαθανάτιζαν τις στιγμές καθώς και τους γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές που βρίσκονται στην ταινία όπως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Μελέτης Ηλίας, ο Θανάσης Βισκαδουράης και ο Νίκος Βουρλιώτης η αλλιώς Nivo.

Τα γυρίσματα της ταινίας στη Λάρισα

Όσο για την ταινία, αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018 έχοντας ήδη κάνει δύο τεράστιες επιτυχίες με τους πρωταγωνιστές να τρέχουν ακόμα μια φορά για ένα… γάμο!

Πηγή: tinealarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις