Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Λάρισα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Θωμάς Τσελίκας – Θάνατος στη δουλειά για τον άτυχο ντελιβερά!

Λάρισα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Θωμάς Τσελίκας – Θάνατος στη δουλειά για τον άτυχο ντελιβερά!

Ο Θωμάς Τσελίκας σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λάρισα και οι δικοί του άνθρωποι παραμένουν συντετριμμένοι. Υπέκυψε στα τραύματά του στη Λάρισα…

Ο Θωμάς Τσελίκας σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λάρισα και το μεσημέρι θα παιχτεί η τελευταία πράξη της τραγωδίας, για ένα νέο παιδί, που έφυγε από τη ζωή στο δρόμο καρμανιόλα της οδού Βόλου, την ώρα που εργάζονταν.

Ο 26χρονος Θωμάς Τσελίκας, διανομέας σε γνωστή αλυσίδα καφέ, είχε τραυματιστεί σοβαρά με το μηχανάκι του ύστερα από σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο, την περασμένη Παρασκευή στην οδό Βόλου στο ύψος τους Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου στη Λάρισα.

Ο νεαρός ντελιβεράς όλες αυτές τις ημέρες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας) με αιμάτωμα στο κεφάλι, ενώ είχε υποβληθεί σε εγχείριση. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ο νεαρός δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει χθες το μεσημέρι.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ηλιάνα και ένα μικρό παιδί. Η κηδεία του θα γίνει από τον ιερό ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο κοιμητήριο της Λάρισας.

Τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού

Ξημερώματα Πέμπτης, λίγο πριν τις 2. Μια νεαρή γυναίκα παραπατάει έξω από νυχτερινό κέντρο στην Λεωφόρο Συγγρού. Η γυναίκα προσπαθεί να περάσει κάθετα την λεωφόρο αλλά την προλαβαίνουν περαστικοί.

Καλούν την αστυνομία η οποία φτάνει στο σημείο. Όμως, ξαφνικά η κοπέλα ξεφεύγει από τους αστυνομικούς και βγαίνει κάθετα στην λεωφόρο Συγγρού. Την χτυπάει ένα αυτοκίνητο. Πέφτει στην άσφαλτο και στην συνέχεια την χτυπάει και δεύτερο!

Τα αυτοκίνητα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα όπως συνηθίζεται σε δρόμους όπως η Συγγρού. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στον Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για γυναίκα 36 ετών, από τη Ρουμανία. Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων προσήχθησαν στην Τροχαία Καλλιθέας.

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις