Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Λάρισα: Σπαρακτικά δάκρυα στην κηδεία του τέως αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λιαδόπουλου

Λάρισα: Σπαρακτικά δάκρυα στην κηδεία του τέως αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λιαδόπουλου

Ο Γιώργος Λιαδόπουλος πέθανε στα 62 του χρόνια στη Λάρισα, που έζησε και υπηρέτησε ως αντιπεριφερειάρχης. Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Στην κηδεία του, ο πόνος κατά διαστήματα ήταν βουβός…

Οδυρμός και θρήνος στην κηδεία του τέως αντιπεριφερειάρχη Λάρισας Γιώργου Λιαδόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 62 του χρόνια, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Κατά τη διάρκεια της πορείας του κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση με το ήθος και την προσφορά του. Η είδηση του θανάτου του, είχε σκορπίσει θλίψη στη Λάρισα, με την οικογένειά του, να προσπαθεί να διαχειριστεί τον πόνο της απώλειας.

Πλήθος κόσμου, οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί, αυτοδοικητικοί και συνοδοιπόροι του αγροτοσυνδικαλιστές, έδωσαν το παρόν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ομορφοχωρι Λάρισας στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον δικό τους Γιώργο.

Με το άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του, το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαρτίου, βυθίστηκαν στη θλίψη όλοι όσοι τον ήξεραν στη Λάρισα. Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια που είπαν για εκείνον φίλοι και συνεργάτες: «έφυγε από τη ζωή ένας μαχητής», «αποχαιρετούμε το πιο καθαρό άτομο», «χαμογελαστός, αγωνιστής, φιλόξενος, άνθρωπος με ιδανικά, αυτός ήταν ο Γιώργος» έλεγαν στο onlarissa.gr, ορισμένοι από εκείνους που έζησαν την πορεία του, σε βάθος δεκαετιών.

Ο εκλιπών, αγρότης στο επάγγελμα, είχε υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις, ενώ είχε αναπτύξει και συνδικαλιστική δράστη στον αγροτικό τομέα και ήταν ενεργό στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις