Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα: Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στην 19χρονη Αγλαϊα που σκοτώθηκε στο πρώτο τροχαίο του 2021 (video)

Λάρισα: Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στην 19χρονη Αγλαϊα που σκοτώθηκε στο πρώτο τροχαίο του 2021 (video)

Το «τελευταίο αντίο» είπαν χθες συγγενείς και φίλοι στην 19χρονη Αγλαΐα που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Λάρισα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος φίλος της ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε πάνω σε έναν φράχτη.

Όλοι λύγισαν στο στερνό αντίο. Εκεί ήταν και η μητέρα της που δεν πρόλαβε να ακούσει το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του παιδιού της. Οι φίλοι της 19χρονης, ο πατέρας της που ήρθε από την Αυστρία αλλά και κολλητή της, Θεοδώρα, με την οποία μίλησε λίγη ώρα πριν το ρεβεγιόν, άφησαν άσπρα τριαντάφυλλα.

Τα μάτια όλων κοιτάζουν ξανά και ξανά τις τελευταίες στιγμές της 19χρονης κοπέλας. Την Αγλαΐα  με τον Έντρι στο αυτοκίνητο να κάνουν βόλτα. Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, βλέπετε τα νεαρά παιδιά ανέμελα να διασκεδάζουν μη γνωρίζοντας τη σκληρή πραγματικότητα που έμελλε να κόψει τόσο αναπάντεχα το νήμα της ζωής της 19χρονης.

Όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη τα τελευταία δραματικά λεπτά και ψάχνουν μέσα απὀ τα τελευταία βίντεο να βρουν τις απαντήσεις. Οι γονείς της 19χρονης Αγλαΐας είναι συντετριμμένοι, ενώ θα μείνουν για λίγες ακόμα ημέρες στην Ελλάδα καθώς έχουν διορίσει ειδικό πραγματογνώμονα από τον οποίον περιμένουν να ρίξει φως στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις