Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Λάρισα: Σύλληψη για πλιάτσικο σε επιχείρηση που χτυπήθηκε στην κακοκαιρία Daniel

Λάρισα: Σύλληψη για πλιάτσικο σε επιχείρηση που χτυπήθηκε στην κακοκαιρία Daniel

Ο δράστης έβαλε στο στόχατρο επιχείρηση στη Λάρισα, που χτυπήθηκε από τις πλημμύρες και την κακοκαιρία Daniel. Το πλιάτσικο αποκαλύφθηκε σε έλεγχο αστυνομικών…,

Η επιχείρηση στη Λάρισα ήταν ο εύκολος στόχος για τον δράστη που συνελήφθη μετά από έλεγχο αστυνομικών. Το νέο πλιάτσικο στην πόλη προκαλεί ανησυχία, την ώρα που οι κάτοικοι προσπαθούν να βάλουν σε τάξη τις ζωές τους. Η κακοκαιρία Daniel και οι σαρωτικές πλημμύρες, έχουν προκαλέσει καταστροφές που θα χρειαστεί χρόνος για να αποκατασταθούν.

Πιο αναλυτικά συνελήφθη χθες (16-09-2023) το απόγευμα στη Λάρισα, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων για την αποτροπή έκνομων ενεργειών σε βάρος πολιτών που επλήγησαν στην πρόσφατη κακοκαιρία Daniel, ένας Έλληνας για κλοπή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων πληγείσας επιχείρησης και κατά τον έλεγχο που ακολούθησε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα, τα οποία, όπως εξακριβώθηκε, είχε αφαιρέσει από την εν λόγω επιχείρηση.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της επιχείρησης. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας: «η Ελληνική Αστυνομία, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των πολιτών, συνεχίζει να στέκεται αρωγός στις ανάγκες τους».

Τέλος, επισημαίνεται ότι καθ’ όλο το 24ωρο από τους αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας διενεργούνται με αμείωτη ένταση περιπολίες για την προστασία των ιδιοκτησιών στις πληγείσες περιοχές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις