Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Τέλος εποχής για θρυλικό ουζερί – Η χρυσή εποχή και οι δύσκολες μέρες που έφεραν το λουκέτο

Λάρισα: Τέλος εποχής για θρυλικό ουζερί – Η χρυσή εποχή και οι δύσκολες μέρες που έφεραν το λουκέτο

Το ουζερί κατεβάζει ρολά μετά από μια πορεία 30 χρόνων. Ο ιδιοκτήτης του, επιβεβαίωσε τη φημολογία με ανάρτησή του, στο διαδίκτυο. Οι εξελίξεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον των συζητήσεων στη Λάρισα

Το πρώτο ουζερί άνοιξε στη Λάρισα πριν από 30 χρόνια και πολύ γρήγορα κέρδισε το στοίχημα με τους πελάτες του. Το καλό φαγητό, η ταχύτατη εξυπηρέτηση και οι καλές τιμές το έκαναν στέκι ακόμα και διασήμων που επισκέπτονταν την πόλη. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να βάλει λουκέτο και να αλλάξει ρότα στη ζωή του. Το ευχαριστώ στους πελάτες που τον τίμησαν με την αγάπη και την προτίμησή τους, όλα αυτά τα χρόνια, έχει γίνει θέμα συζήτησης στην πόλη, τις τελευταίες μέρες.

Μπορεί στη Λάρισα το τσιπουράδικο «Ο Τάσος» να βρίσκεται σχεδόν μια δεκαετία, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Βησσαρίωνα, όμως ο ιδιοκτήτης του, ο Τάσος, είχε την καλή φήμη από πολλά χρόνια πριν, καθώς ο ίδιος και η οικογένειά του διατηρούσαν μια από τις καλύτερες ψαροταβέρνες του Στομίου από την οποία «παρέλασε» κόσμος και κοσμάκης.

Από τον απλό Λαρισαίο μέχρι και πολλούς εγχώριους διάσημους. Ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες από τις αρχές Οκτωβρίου, ο Τάσος Καλιντζής αποφάσισε να αποχαιρετήσει αυτή την μακρά πορεία στην εστίαση και να πάει για άλλα, αφήνοντας ωστόσο πολλούς Λαρισαίους «άστεγους» σε ότι αφορά το στέκι τους, καθώς θα τους λείψει το καλό τσιπουράκι, το υπέροχο φαγητό και φυσικά η ζεστή παρέα και ατμόσφαιρα.

Το μόνο που αρκέστηκε να γράψει στα social media, ο ιδιοκτήτης, ήταν: «Σ αυτήν την 30χρονη πορεία θα μπορούσα να πω πολλά λόγια, αλλά αρκούμαι στο έργο των πράξεων μου.. Σας ευχαριστώ!»

Φυσικά τα σχόλια αγάπης έπεσαν» βροχή» κάτω από την ανάρτηση, σε έναν άνθρωπο πολύ αγαπητό για την εργατικότητά του και την καλή ποιότητα της δουλειάς του. Δείτε τις εικόνες του onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις