Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Λάρισα: Τίναξε τα μυαλά του στον αέρα με καραμπίνα – Η αυτοκτονία που σοκάρει την Ελασσόνα!

Λάρισα: Τίναξε τα μυαλά του στον αέρα με καραμπίνα – Η αυτοκτονία που σοκάρει την Ελασσόνα!

Σε κατάσταση σοκ ο στενός συγγενής του αυτόχειρα που τον βρήκε νεκρό. Σε εξέλιξη οι έρευνες για την αυτοκτονία…

Τραγικό τέλος φέρεται να έβαλε στη ζωή του ένας άνδρας στο χωριό Αμούρι της Ελασσόνας το πρωί της Τρίτης. Ο άντρας ηλικίας 85 ετών ζούσε μαζί με την οικογένεια των παιδιών και κατά τις πρώτες πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Τον ηλικιωμένο βρήκε νεκρό μέλος της οικογένειάς του και δίπλα μία καραμπίνα που υπήρχε στο σπίτι. Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άντρες της αστυνομίας, οι οποίοι φέρεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Οι έρευνες για τα αίτια της αυτοκτονίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αυτοκτονία άντρα στο Ρέθυμνο

Τέλος στη ζωή του με φρικτό τρόπο έδωσε ένας 51χρονος το απόγευμα της Κυριακής (10-09-2016) στο Ρέθυμνο, ο οποίος απαγχονίστηκε στον κήπο του σπιτιού του, στην περιοχή του Αγ. Βασιλείου. Τον 51χρονο βρήκε νεκρό ο αδελφός του και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και ακολουθούσε σχετική φαρμακευτική αγωγή.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής ενώ η σορός του 51χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Από την αρχή ωστόσο, είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις