Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Λάρισα: Το αυτοκίνητο σεσημασμένου έκρυβε παγίδες θανάτου – Ο έλεγχος που φώτισε τα ένοχα μυστικά του!

Λάρισα: Το αυτοκίνητο σεσημασμένου έκρυβε παγίδες θανάτου – Ο έλεγχος που φώτισε τα ένοχα μυστικά του!

Ετοιμαζόταν να σκορπίσει το θάνατο στη Λάρισα, αφού η εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, θα διακινούνταν κυρίως στην περιοχή…

Σεσημασμένος, με βαρύ ποινικό παρελθόν (μεταξύ άλλων έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και για απόπειρα ανθρωποκτονίας) ο συλληφθείς από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών – ηρωίνη και κοκαϊνη – που κατασχέθηκε από τους Αστυνομικούς θα διακινούνταν ιδίως στην περιοχή της Λάρισας και καταδεικνύει περίτρανα, αφενός μεν την σημαντική επιτυχία της εν λόγω Υπηρεσίας, αφετέρου δε το σημαντικό πρόβλημα των ναρκωτικών στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο συλληφθείς “επισκέφτηκε” την περιοχή και άλλες φορές, με τους Αστυνομικούς να εξετάζουν διεξοδικά την εν γένει εγκληματική του δράση.

Επιπλέον, τα όπλα-πιστόλια που κατασχέθηκαν από τους Αστυνομικούς θα αποσταλούν για τη διενέργεια βαλλιστικών εξετάσεων προκειμένου να διακριβωθεί το παρελθόν και τυχόν χρήση τους σε άλλη εγκληματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με το tinealarissa.gr, ο συλληφθείς εντός της ημέρας, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις