Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λάρισα: Το μαρτύριο της 43χρονης αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της

Λάρισα: Το μαρτύριο της 43χρονης αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 43χρονη αστυνομικός από τη Λάρισα, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της. 

Η ίδια νοσηλεύεται παραμορφωμένη στο νοσοκομείο, ενώ φέρει σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα. Σύμφωνα με το onlarissa, η 43χρονη από τη Λάρισα υπεβλήθη σε χειρουργείο όπου οι γιατροί της τοποθέτησαν ειδικό σωληνάκι καθώς υπέστη ρήξη νεφρού από τα βαριά χτυπήματα. Έχει σπασμένα δόντια και τραύματα στα εσωτερικά όργανα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το ζευγάρι ήταν μαζί επί 15 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Ήδη τα παιδιά δέχονται τη στήριξη ψυχολόγου.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν η 43χρονη ζήτησε διαζύγιο από τον 53χρονο. Τότε ο άνδρας άρχισε να χτυπά με μανία την άτυχη αστυνομικό.

Γείτονες που άκουσαν την φασαρία ειδοποίησαν την αστυνομία. Μόλις οι αρχές έφτασαν στο σημείο είδαν τη γυναίκα αιμόφυρτη και συνέλαβαν τον 53χρονο.

 

Οι εισαγγελικές αρχές τον παρέπεμψαν για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Την χτυπούσε συνέχεια

Φίλοι της οικογένειας καταγγέλλουν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας χτυπούσε την σύζυγό του, καθώς είχαν σημειωθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά.

Όπως αποκάλυψε το newsit.gr, η ίδια είχε μηνύσει στο παρελθόν τον σύζυγό της και ο 53χρονος είχε συλληφθεί.

Ωστόσο, κατάφερε να την πείσει να του δώσει ακόμη μια ευκαιρία με αποτέλεσμα τώρα η 43χρονη να δίνει μάχη για τη ζωή της.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις