Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Λάρισα: Τραγικό τέλος για τον αγνοούμενο ψαρά – Πάγωσαν ακόμα και οι βατραχάνθρωποι του λιμενικού από τις σκληρές εικόνες [pics]

Λάρισα: Τραγικό τέλος για τον αγνοούμενο ψαρά – Πάγωσαν ακόμα και οι βατραχάνθρωποι του λιμενικού από τις σκληρές εικόνες [pics]

Δάκρυα για τον άτυχο πατέρα τεσσάρων παιδιών. Ήταν αγνοούμενος από το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν και είχε πάει στον Αγιόκαμπο για ψάρεμα με τη βάρκα του…

Tραγικό τέλος στην αναζήτηση του 64χρονου ερασιτέχνη ψαρά από την Σωτηρίτσα του δήμου Αγιάς στη Λάρισα, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν και είχε πάει στον Αγιόκαμπο για ψάρεμα με τη βάρκα του.

Λίγο μετά τις 09.00 το πρωί της Πέμπτης, η σορός του 64χρονου βρέθηκε ανοιχτά του Αγιοκάμπου, στο ύψος της κρεμαστής γέφυρας. Κατά πληροφορίες ήταν “μπλεγμένος” σε δίχτυα ψαρέματος.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άντρες του Λιμενικού Σώματος Αγιοκάμπου αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 64χρονος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Στις έρευνες πήρε μέρος ομάδα βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος. Παράλληλα, στις έρευνες μετείχαν δύο σκάφη του Λιμενικού, όπως και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Λάρισας και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Ο αγνοούμενος είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα του. Κατά πληροφορίες, το γεγονός ότι η βάρκα μόνη της είχε προσεγγίσει την παραλία στην περιοχή του Αγιοκάμπου κινητοποίησε άμεσα τις αρχές που ξεκίνησαν επιχείριση με θαλάσσια και εναέρια μέσα για τον εντοπισμό του.

Η βάρκα και το σημείο των ερευνών

Εν τω μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες για 82χρονη αγνοούμενη. Η ηλικιωμένη πάσχει από Αλτσχάιμερ και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι μαύρη ζακέτα και παντόφλες.

Πηγή: larissanet.gr, onlarissa.gr

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις