Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λάρισα: Τρελή καταδίωξη και σύγκρουση με περιπολικό – Οι κινήσεις του δράστη στο αντίθετο ρεύμα!

Λάρισα: Τρελή καταδίωξη και σύγκρουση με περιπολικό – Οι κινήσεις του δράστη στο αντίθετο ρεύμα!

Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο. Τα περιπολικά άρχισαν να τον ακολουθούν…

Στα χέρια των αρχών έπεσε ένας 45χρονος που κατείχε ναρκωτικά μετά από καταδίωξη στην περιοχή της Γιάννουλης στη Λάρισα. Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης όταν ο 45χρονος άντρας κινούμενος από τη Φαλάνη προς τη Λάρισα δεν σταμάτησε σε έλεγχο των αστυνομικών στο ύψος του πρώην εμπορικού κέντρου Carrefour.

Αμέσως ξεκίνησε «τρελή» καταδίωξη για τη σύλληψή του προς τη Λάρισα. Μάλιστα ο δράστης προκειμένου να ξεφύγει πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε περιπολικό της αστυνομίας. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης πέταξε 7,8 γραμμάρια ηρωίνης από το παράθυρο.

Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Σε έρευνα που έγινε στην συνέχεια σε αγρόκτημα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 340 γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά.

Συνήθως προτιμούσε καφετέριες, κομμωτήρια, ζαχαροπλαστεία και ψαράδικα. Με το κλεμμένο μηχανάκι νυχτερινές ώρες έφτανε στο κατάστημα, το παραβίαζε και έπαιρνε από το ταμείο όσα χρήματα έβρισκε. Οι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει το δράστη μέσω βίντεο που είχαν στα χέρια τους.

Έτσι περίμεναν το τελευταίο χτύπημά του -όπως αποδείχθηκε- τα ξημερώματα της 3ης Απριλίου. Ο 34χρονος χτύπησε γνωστό καφέ της πόλης επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, όμως λίγες ώρες αργότερα έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Πηγή: larissanet.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις