Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λάρισα: Τρόμος για φοιτήτρια που ξύπνησε και ήρθε αντιμέτωπη με μία οχιά μέσα στο διαμέρισμά της

Λάρισα: Τρόμος για φοιτήτρια που ξύπνησε και ήρθε αντιμέτωπη με μία οχιά μέσα στο διαμέρισμά της

Οι φωνές της φοιτήτριας στη Λάρισα για την οχιά που είδε στο σπίτι της, ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τατράγωνο. Τι συνέβη με το φίδι

Το φίδι που ήταν οχιά κατάφερε να τρυπώσει στο σπίτι που έμενε μια φοιτήτρια στη Λάρισα. Η κοπέλα το είδε και μετά το αρχικό σοκ, ειδοποίησε την πυροσβεστική για να απομακρυνθεί από το διαμέρισμά της. Οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο λίγο αργότερα και κατάφεραν να το απομακρύνουν. Η οχιά είχε καταφέρει να φτάσει στον 2ο όροφο. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι υπάρχουν φίδια τέτοια εποχή, προκαλούν έντονο προβληματισμό στους κατοίκους της πόλης.

Απίστευτο περιστατικό χθες το πρωί (23-10-2022) στη Λάρισα και συγκεκριμένα στις 11:00, όταν μια νεαρή κοπέλα, φοιτήτρια που διαμένει στο κέντρο της πόλης και ειδικότερα στην οδό Σκαρλάτου Σούτσου βρέθηκε αντιμέτωπη με μια οχιά! Η νεαρή την εντόπισε στο πρεβάζι του διαμερίσματός της και φυσικά την έπιασε πανικός. Τρομοκρατημένη κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική η οποία έσπευσε στο σημείο και οι πυροσβέστες κατάφεραν να την πιάσουν άμεσα.

Μάλιστα οι πληροφορίες του onlarissa.gr, αναφέρουν ότι το φίδι ήταν επιθετικό, αλλά οι έμπειροι άνδρες της πυροσβεστικής με αποφασιστικές κινήσεις το εγκλώβισαν, το έπιασαν και έπειτα το απελευθέρωσαν στο φυσικό του περιβάλλον.

Το περίεργο της υπόθεσης δεν είναι ότι λίγο πριν εκπνεύσει ο Οκτώβριος κυκλοφορούν ακόμη φίδια, καθώς ο καιρός εξακολουθεί να είναι καλοκαιρινός, αλλά το γεγονός ότι ήταν οχιά και μάλιστα στο κέντρο της πόλης, ενώ κατάφερε να σκαρφαλώσει και στον 2ο όροφο…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις