Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Η τύχη που την έσωσε από βιασμό – “Μου έσκισε το εσώρουχο και με έριξε κάτω”!

Λάρισα: Η τύχη που την έσωσε από βιασμό – “Μου έσκισε το εσώρουχο και με έριξε κάτω”!

Εφιαλτικές στιγμές για μια νεαρή κοπέλα στον Τύρναβο. Οδηγούσε ποδήλατο όταν ξαφνικά άρχισαν να εκτυλίσσονται σκηνές που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ…

Τον χάρο με τα μάτια της καταγγέλλει ότι είδε προχθές βράδυ Τυρναβίτισσα η οποία επέστρεφε από την περιοχή του οικισμού Ρομά στο σπίτι της στον Τύρναβο. Τότε δέχτηκε, όπως υποστηρίζει με καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, σεξουαλική επίθεση από άγνωστο άνδρα ηλικίας 30 έως 35 ετών περίπου.

Η άτυχη γυναίκα γλίτωσε από τον άνδρα που της επιτέθηκε όταν συμπτωματικά δύο νεαροί με τα μοτοποδήλατά τους περνούσαν από την περιοχή.

Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, ο επίδοξος βιαστής βγήκε μέσα από ένα αγροτικό αυτοκίνητο, την έριξε κάτω από το ποδήλατό της, της έσκισε το εσώρουχο και την γέμισε μώλωπες. Μάλιστα στην προσπάθειά της να ξεφύγει μπόρεσε και του απέσπασε μια λευκή μπλούζα από την οποία η αστυνομία θα αντλήσει γενετικό υλικό. Νωρίτερα η ίδια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η περιπέτεια 20χρονης στο Άργος

Μια απίστευτη περιπέτεια και μάλιστα αιματηρή σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έζησαν μια οικογένεια και κάτοικοι στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών στην πόλη του Άργους στην Αργολίδα το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017. Όλα ξεκίνησαν όταν μια 30χρονη κοπέλα ύστερα από έναν διαπληκτισμό που είχε με την μητέρα της θέλησε να βγει έξω από το σπίτι της και να περπατήσει για να ηρεμήσει.

Για κακή της τύχη όμως η 30χρονη πέρασε έξω από ένα οίκημα (γιαπί) στο οποίο το τελευταίο διάστημα έχουν εγκατασταθεί Ασιάτες μετανάστες, πιθανόν Πακιστανοι και Αφγανοί. Στην θέα της νεαρής κοπέλας μια ομάδα μεταναστών περίπου 20 ατόμων βγήκε από το οίκημα με άγριες διαθέσεις και άρχισαν να της επιτίθενται και να την θωπεύουν. Τρομοκρατημένη η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και για καλή της τύχη εκείνη την στιγμή επέστρεφε ο ένας αδερφό της, που «έπεσε» πάνω στο περιστατικό.

Ο μεγάλος αριθμός των Ασιατών ανάγκασε τον αδερφό της κοπέλας για να μπορέσει να την απομακρύνει, να τους καλμάρει χωρίς να πιαστεί στα χέρια μαζί τους. Στο άκουσμα της φασαρίας βγήκε και ο άλλος αδερφός από το σπίτι της οικογενείας και πήγε προς το μέρος που διαδραματιζόταν το περιστατικό. Τότε μέσα από το οίκημα βγήκαν ακόμα περισσότεροι Ασιάτες με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέρφια με αποτέλεσμα να επακολουθήσει σύρραξη και να τραυματιστούν και οι δυο.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις