Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Λάρισα: Χαροπαλεύει η γυναίκα που έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Λάρισα: Χαροπαλεύει η γυναίκα που έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Η πτώση στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της, στη Λάρισα, την έστειλε στην εντατική. Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες…

Η πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού που ζούσε στη Λάρισα, την έστειλε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο της πόλης. Οι γιατροί την έβαλαν στην εντατική και πλέον γίνεται μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η 50χρονη βρέθηκε στο κενό κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Με τους αστυνομικούς να έχουν κάνει ήδη την πρώτη τους αυτοψία και να έχουν πάρει μια σειρά από καταθέσεις. Για τους στενούς συγγενείς της γυναίκας, αυτό που έχει σημασία αυτές τις ώρες, είναι να σωθεί η ζωή της.

Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου, σε κεντρική περιοχή στη Λάρισα, όταν η γυναίκα βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η 50χρονη έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και βρέθηκε στον ακάλυπτο.

Το συμβάν σημειώθηκε σε πολυκατοικία επί της οδού 28ης Οκτωβρίου λίγο μετά τις 15.15. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε την γυναίκα μεταφέροντάς την στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά τραύματα και πλέον νοσηλεύεται στην εντατική, με τις επόμενες ώρες να χαρακτηρίζονται κρίσιμες. Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διεξάγει η Αστυνομία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις