Σάββατο, 25 Μαΐ
28oC Αθήνα

Λασίθι: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά, βρέθηκαν λίρες Αγγλίας στα σπίτια τους

Λασίθι: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά, βρέθηκαν λίρες Αγγλίας στα σπίτια τους

Οι πληροφορίες των αστυνομικών στο Λασίθι αξιοποιήθηκαν και έγιναν δύο συλλήψεις για ναρκωτικά. Συνολικά βρέθηκε ποσότητα κάνναβης άνω των 10 κιλών…

Ένας Έλληνας και μία αλλοδαπή συνελήφθησαν στον νομό Λασιθίου για παραβάσεις που αφορούν ναρκωτικά, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν περισσότερα από 10,5 κιλά κάνναβης και χρηματικό ποσό προερχόμενο από συναλλαγές και εμπορία.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ασφάλειας, αξιοποιώντας πληροφορίες, οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε χώρους, οικίες και όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δύο συλληφθέντες σε περιοχές του Δήμου Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρεθήκαν και κατασχέθηκαν δέκα κιλά και 586 γραμμάρια κάνναβης, 13,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 23.770 ευρώ και 50 λίρες Αγγλίας, προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, τέσσερις ζυγαριές, τρία κινητά τηλέφωνα, νάιλον συσκευασίες, συσκευή αεροστεγούς σφράγισης και ένα περίστροφο τύπου ρέπλικα.

Επίσης, κατασχέθηκε ΙΧΕ αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις