Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Λασίθι: Εικόνες από το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» που σήκωσε την αυλαία της κρουαζιέρας στον Άγιο Νικόλαο

Λασίθι: Εικόνες από το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» που σήκωσε την αυλαία της κρουαζιέρας στον Άγιο Νικόλαο

Η κρουαζιέρα ξεκίνησε στον Άγιο Νικόλαο με το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» να φέρνει στην Κρήτη 500 επιβάτες…

Με το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» με 500 περίπου επιβάτες, εγκαινιάστηκε η περίοδος κρουαζιέρας στο λιμάνι Αγίου Νικολάου στο Λασίθι της Κρήτης. Αντιπροσωπεία του Δήμου με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού – Πολιτισμού Μανούσο Πεδιαδίτη, όπως και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, τον Λιμενάρχη Αγίου Νικολάου και τον υπεύθυνο Ασφαλείας του λιμένα, επισκέφθηκαν το πλοίο και ξεναγήθηκαν στους χώρους του, από τον κυβερνήτη του.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Αγίου Νικολάου, προσέφεραν στον καπετάνιο του πλοίου, το φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου και τοπικά προϊόντα, ενώ στους υπευθύνους των εκδρομών δόθηκε προωθητικό υλικό του Δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μανούσος Πεδιαδίτης, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την παραπάνω συνάντηση, δήλωσε ότι ” το τουριστικό προϊόν καθώς και οι διαδικασίες που αφορούν στην προώθηση του έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα μιας πιο άμεσης – στοχευμένης και αποτελεσματικής στρατηγικής στον ευαίσθητο τομέα του τουρισμού».

Συμπλήρωσε πως «πιστεύουμε ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, εστιάζοντας σε μια δέσμη θελγήτρων καθώς και σε στοχευμένες επαφές με την αγορά ( κρουαζιέρα, τουριστικά γραφεία, tour operators κ.α) θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα νέο αφήγημα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις