Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λασίθι: Νέα σύλληψη για κροτίδες – Ο διπλός έλεγχος τον έβαλε σε μπελάδες λίγο πριν το Πάσχα!

Λασίθι: Νέα σύλληψη για κροτίδες – Ο διπλός έλεγχος τον έβαλε σε μπελάδες λίγο πριν το Πάσχα!

Συνελήφθη στον ‘Αγιο Νικόλαο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, 21χρονος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων και ναρκωτικών ουσιών…

Συνελήφθη στον ‘Αγιο Νικόλαο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, 21χρονος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων και ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός άνδρας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.200 κροτίδες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επίσης, 58 κροτίδες, μικροποσότητα κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις