Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Λέρος: Στον εισαγγελέα οι γονείς που κατηγορούνται ότι βίαζαν τα παιδιά τους

Λέρος

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν σήμερα οι γονείς των παιδιών που κατηγορούνται ότι μετέτρεψαν το σπίτι τους σε κολαστήριο. Πατέρας και μάνα κατηγορούνται για βιασμό. Ο πατέρας φέρεται να έχει παραδεχθεί τις πράξεις του, ενώ η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες.

Όλα δείχνουν ότι η φρίκη ήρθε στο φως όταν η μικρή κόρη του ζευγαριού άνοιξε την καρδιά της αποκαλύπτοντας όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Εκεί το μικρό παιδί αποκάλυψε την κόλαση που ζούσε στο σπίτι η ίδια και τα αδέλφια της και έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι που αποκάλυψε τον βιασμό των τριών παιδιών από τους ίδιους τους τους γονείς.

Ο πατέρας και η μητέρα κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα δύο από τα τέσσερα παιδιά τους. Την πρώτη καταγγελία έκανε η θεία των παιδιών και στη συνέχεια τα γεγονότα εξελίχθηκαν με ταχύτατο ρυθμό. Σύμφωνα με τα όσα φαίνεται ότι είπε η 13χρονη κοπέλα τόσα η ίδια όσο και ο 8χρονος αδελφός της υπέστησαν κακοποίηση. Η μικρή μάλιστα είπε ότι σε αυτή συμμετείχε και η μητέρα της.
Τώρα ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα καθώς κανείς δεν γνωρίζει εάν έχει υποστεί κακοποίηση το τρίτο παιδί το οποίο έχει προβλήματα υγείας ή ακόμη και το ενήλικο παιδί της οικογένειας το οποίο φέρεται πως έχει εγκαταλείψει το σπίτι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις