Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Λέσβος: Διαψεύδει το Λιμενικό άσεμνες χειρονομίες σε αστυνομικούς

Λέσβος: Διαψεύδει το Λιμενικό άσεμνες χειρονομίες σε αστυνομικούς
Intime News

Διαψεύδει το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος τα περί προπηλακισμού αστυνομικών από λιμενικούς στη Λέσβο, όπως είχε καταγγείλει ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ , Γρηγόρης Γερακαράκος.

Ειδικότερα, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τη σημερινή καταγγελία προέδρου συνδικαλιστικού οργάνου Σώματος Ασφαλείας, σύμφωνα με την οποία κατά τη σημερινή αναχώρηση στελεχών της ΕΛΑΣ από το λιμάνι της Μυτιλήνης, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής προέβησαν σε χειρονομίες εις βάρος τους”.

Λέσβος: “Μας έκαναν χειρονομίες…”

Στην σχετική καταγγελία είχε προχωρήσει μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης Status 107,7, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Ο ίδιος υποστήριξε, ότι υπάλληλοι του Λιμενικού προέβησαν σε χειρονομίες κατά αστυνομικών, λέγοντας μάλιστα ότι θα καταθέσει και αναφορά στην εισαγγελία.

Click4more: Έφυγαν τα ΜΑΤ από την Λέσβο!

“Θα πρέπει να ελεγχθούν πολλά πράγματα εδώ…”, δήλωσε ο κ. Γερακαράκος, υποστηρίζοντας ότι την ώρα που αστυνομικοί έφευγαν από το λιμάνι της Μυτιλήνης, λιμενικοί έκαναν χειρονομίες.

“Ας γίνει η έρευνα να δούμε για ποιο λόγο τις έκαναν…”.

Ο κ. Γερακαράκος δήλωσε επίσης για τα χθεσινά (σ.σ. 26.02.2020) επεισόδια, ότι Χρυσαυγίτες ενώθηκαν με τους ακροαριστερούς σε κοινό μέτωπο και έδερναν τους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι η αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων αποφασίστηκε σε έκτακτη κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις