Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λέσβος: Ετοιμασίες για τη βασιλική επίσκεψη – Μέλη της «αυλής» στο ΚΥΤ του Κάρα Τεπέ

Λέσβος: Ετοιμασίες για τη βασιλική επίσκεψη – Μέλη της «αυλής» στο ΚΥΤ του Κάρα Τεπέ

Η Λέσβος αναμένεται να βρεθεί εις διπλούν στο επίκεντρο τον ερχόμενο μήνα και ήδη οι ετοιμασίες στο νησί έχουν ξεκινήσει…

Μετά τον Πάπα που αναμένεται να έρθει στην Λέσβο το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου σύμφωνα με τις ανακοινώσεις ακόμα μια υψηλή επίσκεψη θα έχει το νησί της Σαπφούς στα μέσα του ερχόμενου μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.com, στις 15 Δεκέμβριου θα επισκεφτεί την Λέσβο το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας και συγκεκριμένα ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος – Αλέξανδρος και η σύζυγος του Μάξιμα Σορεγιέτα Σέρουτι.

Μάλιστα γι΄αυτό τον λόγο χθες (03-11-2021) την Λέσβο επισκέφτηκαν μέλη της βασιλικής αυλής και η Πρέσβειρα της Ολλανδίας στη Αθήνα Susanna Terstal με σκοπό να τακτοποιήσουν όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης του βασιλικού ζεύγους.

Τα μέλη της βασιλικής αυλής και η Πρέσβειρα της Ολλανδίας επισκέφτηκαν το ΚΥΤ του Καρα Τεπε, το Μουσείο Θεόφιλου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου όπου είναι και τα μέρη που θα επισκεφτεί το βασιλικό ζεύγος κατά την μονοήμερη του επίσκεψη στο νησί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις