Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Λέσβος: Η τραγική ειρωνεία πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο 20χρονου στρατιώτη

Λέσβος: Η τραγική ειρωνεία πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο 20χρονου στρατιώτη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η Λέσβος θρηνεί για τον χαμό του 20χρονου Λουκά σε τροχαίο δυστύχημα. Ο άτυχος νεαρός ήταν στρατιώτης και είχε πάρει έξοδο…

Πρόωρα, άδικα και αναπάντεχα. Ο 20χρονος στρατιώτης σκοτώθηκε ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα και η Λέσβος τον αποχαιρετά με θλίψη. Όπως αποκαλύπτουν δικοί του άνθρωποι, ο νεαρός σε λίγους μήνες θα ολοκλήρωνε τη θητεία του και είχε συμφωνήσει για δουλειά. Οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του αδικοχαμένου Λουκά, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Βαρύ πένθος στην τοπική κοινωνία του Μεσοτόπου έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του 20χρνου Λουκά, σε τροχαίο δυστύχημα την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, λίγο έξω από τα Παράκοιλα της Λέσβου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος στρατιώτης για άγνωστους λόγους ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε κολώνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο 20χρονος Λουκάς υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία και σε λίγες μέρες θα απολυόταν και θα ξεκινούσε εργασία στο τυροκομείο του Συνεταιρισμού Μεσοτόπου. Η δραματική ανάρτηση του Διευθυντή του Συνεταιρισμού Μάνου Κωνσταντιδέλλη αποτυπώνει το δράμα της οικογένειας αλλά και ολόκληρου του χωριού.

«Σήμερα χάσαμε από την οικογένεια μας, την ράτσα μας, από το σόι μας, τον Λούκα Β. Ο δικός μας Λούκας θα τελείωνε την θητεία του και σε λίγες μέρες θα έπιανε δουλειά ως Α τυροκόμος στο νέο τυροκομείο του Συνεταιρισμού μας αυτό είχε σπουδάσει. Σήμερα κλαίει ο Μεσότοπος, κλαίει η γειτονιά, κλαίει η ψυχή και η καρδιά μας. Δεν υπάρχουν λόγια»!

Για το δυστύχημα εξέδωσε ανακοίνωση το Γενικό Επιτελείο Στρατού: «Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 05 Ιανουαρίου 2024, o Στρατιώτης Λ.Β., ετών 20, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Λέσβου, τραυματίστηκε θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος κατά την έξοδό του.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις