Τρίτη, 28 Μαΐ
24oC Αθήνα

Λέσβος – Κορονοϊός: Συνελήφθη η αμετανόητη καθηγήτρια – «Είναι αρνήτρια και κάνει προπαγάνδα στους μαθητές»

σχολεία

Συνελήφθη προχθές Δευτέρα (08-03-2021) μετά από σε βάρος της καταγγελία του Διευθυντή του Γυμνασίου της Μυτιλήνης όπου υπηρετεί, η γνωστή καθηγήτρια που αρνείται να φορέσει μάσκα στη διάρκεια του μαθήματος.

Με εντολή του Εισαγγελέα που παρέλαβε τη μήνυση, αστυνομικοί μετέβησαν στο σχολείο και τη συνέλαβαν. Σε βάρος της κατέθεσαν και εκπαιδευτικοί από άλλα σχολεία οι οποίοι κατήγγειλαν ότι σε όλα τα σχολεία όπου υπηρετεί η καθηγήτρια δεν φοράει μάσκα μέσα και έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας, ενθαρρύνει τους μαθητές της να κάνουν το ίδιο ενώ αρνείται να ανοίξει τα παράθυρα τις τάξης όπως πρέπει σύμφωνα με τις εντολές του Υπουργείου Παιδείας να πράξει.

Η καθηγήτρια αρνήτρια της μάσκας αφέθηκε ελεύθερη το βράδυ με εντολή Εισαγγελέα ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσία περί διάδοσης ασθενειών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διατάχθηκε σε βάρος της Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Ας σημειωθεί ότι το περασμένο Σαββάτο η εν λόγω εκπαιδευτικός σε τηλεοπτικό κανάλι της Αθήνας επώνυμα και ανοιχτά προπαγάνδισε εναντίον της χρήσης μάσκας. Το ίδιο έκανε και στην προσωπική της σελίδα σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης όπου και επιτέθηκε κατά όσων επιβάλουν τη χρήση μάσκας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις