Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λέσβος: Σκότωσαν με φόλα σκυλίτσα μέσα σε σχολείο μπροστά σε μαθητές

Λέσβος: Σκότωσαν με φόλα σκυλίτσα μέσα σε σχολείο μπροστά σε μαθητές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η άτυχη σκυλίτσα βρήκε μαρτυρικό θάνατο από φόλα σε σχολείο του νησιού. Ανάστατη η Λέσβος από την κτηνωδία που σημειώθηκε…

Ακόμα ένα έγκλημα με θύμα μία σκυλίτσα που δολοφονήθηκε με φόλα. Το άτυχο ζώο ξεψύχησε σε αυλή σχολείου μπροστά στα μάτια μικρών μαθητών. Τα παιδιά ανέφεραν ότι το ζώο ψυχοραγούσε μπροστά τους και έβγαζε αφρούς από το στόμα. Δεν κατάφεραν να το σώσουν. Μετέφεραν την «Μπίνγκο» σε κτηνίατρο αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Σε χειρότερη ψυχολογική κατάσταση η μικρή μαθήτρια που έφερε μαζί της το ζώο από το σπίτι, όπως έκανε τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας.

Μάρτυρες ενός απάνθρωπου θεάματος έγιναν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου στα Κεραμειά της Λέσβου καθώς την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς αντίκρισαν ένα σκυλί να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή μπροστά στα μάτια τους στο προαύλιο.

Η Σόφη όπως ήταν το όνομα της ημίαιμης σκυλίτσας που ακολουθούσε κάθε πρωί την μαθήτρια «ιδιοκτήτριά» της και επέστρεφε στο σπίτι μαζί της, έπεσε νεκρή από φόλα που έριξαν άγνωστοι ίσως και μέσα στο σχολείο.

Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο ο οποίος όμως δεν κατάφερε να τη σώσει. Ας σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη θανάτωση σκύλου στα Κεραμειά που μάλιστα συνδέεται με το σχολείο του χωριού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, η εκτέλεση της «Μπίνγκο» όπως ήταν το όνομα της σκυλίτσας που φρόντιζαν τα παιδιά του σχολείου, είχε θανατωθεί πριν μήνες από άγνωστο που την είχε πυροβολήσει.

Η κτηνωδία προκάλεσε αντιδράσεις και διαδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε και… η Σόφη. Η οποία βρήκε τον θάνατο μέσα σε σχολείο του νησιού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις