Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Λέσβος: Σκοτώθηκε 20χρονος στρατιώτης σε τροχαίο – Το αυτοκίνητο που οδηγούσε κατέληξε σε κολώνα της ΔΕΗ

Λέσβος: Σκοτώθηκε 20χρονος στρατιώτης σε τροχαίο – Το αυτοκίνητο που οδηγούσε κατέληξε σε κολώνα της ΔΕΗ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η Λέσβος στο επίκεντρο για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν 20χρονο στρατιώτη. Ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε…

Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες σε δρόμους της χώρας, με τη μαύρη λίστα των θυμάτων να μεγαλώνει διαρκώς. Από την Ξάνθη μέχρι την Κρήτη και από την Ήπειρο μέχρι το Βόρειο Αιγαίο και την Αττική, τα δυστυχήματα αυτές τις πρώτες μέρες του 2024 είναι διαδοχικά. Η Λέσβος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για τον θάνατο 20χρονου που ήταν στρατιώτης τα ξημερώματα, σε τροχαίο. Ένα νέο παιδί που είχε πάρει άδεια από το στρατόπεδο που υπηρετούσε.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής λίγο έξω από τα Παράκοιλα στη Λέσβο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ο 20χρονος. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος νεαρός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε κολώνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Για το δυστύχημα εξέδωσε ανακοίνωση το Γενικό Επιτελείο Στρατού: «Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 05 Ιανουαρίου 2024, o Στρατιώτης Λ.Β., ετών 20, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Λέσβου, τραυματίστηκε θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος κατά την έξοδό του.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις