Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Λέσβος: Στον ανακριτή 62χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε γάτα με καλάμι ψαρέματος

Λέσβος: Στον ανακριτή 62χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε γάτα με καλάμι ψαρέματος

Η γάτα εντοπίστηκε νεκρή και η Λέσβος περιμένει την απόφαση του ανακριτή για τον κατηγορούμενο. Αποκρουστικές εικόνες στο Πλωμάρι μετά το έγκλημα…

Η γάτα εντοπίστηκε νεκρή στο Πλωμάρι και ο 62χρονος που πλέον κατηγορείται για το έγκλημα, έπεσε στα χέρια αστυνομικών μετά από καταγγελίες. Η Λέσβος παραμένει ανάστατη με φιλοζωικές να εμφανίζονται βέβαιες πως οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τον δράστη. Ο 62χρονος κατηγορείται ότι έβαλε στο στόχαστρο το ζώο και το σκότωσε με το καλάμι ψαρέματος.

Στον ανακριτή παρουσιάζεται σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να απολογηθεί, ένας 62χρονος ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, στο Πλωμάρι της Λέσβου, από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, μετά από καταγγελία ότι σκότωσε γάτα με καλάμι ψαρέματος.

Το Σάββατο το πρωί απαγγέλθηκαν, από την Εισαγγελία, κατηγορίες για ζωοκτονία σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Επίσης, σε βάρος του βεβαιώθηκε προβλεπόμενο από τη νομοθεσία διοικητικό πρόστιμο. Ο συλληφθείς κρατείται από την Παρασκευή το απόγευμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις