Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Λέσβος: Βάζουν σε σκέψεις οι αναρτήσεις γυναίκας στο Facebook που δηλώνει πυρόπληκτη με δύο μωρά

Λέσβος: Βάζουν σε σκέψεις οι αναρτήσεις γυναίκας στο Facebook που δηλώνει πυρόπληκτη με δύο μωρά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η Λέσβος στο επίκεντρο με τις συζητήσεις το τελευταίο διάστημα να «φουντώνουν» με αφορμή τις αναρτήσεις από ένα συγκεκριμένο προφίλ του Facebook…

Οι αρχικές αναρτήσεις προκάλεσαν ένα κύμα συμπαράστασης, στη γυναίκα που δήλωνε πυρόπληκτη μητέρα δύο παιδιών. Στην πορεία όμως άρχισαν να δημιουργούνται σκιές και ερωτήματα. Από το γάλα των μωρών, άρχισαν να γίνονται εκκλήσεις ακόμα και για νυφικό για τον υποτιθέμενο γάμο της κόρης της. Πρόσφατα μάλιστα η γυναίκα κάνει παραγγελία και γράφει πως έχει και δύο αγοράκια. Πολλοί που έσπευσαν αρχικά να την βοηθήσουν, σκέφτονται πως ίσως έκαναν λάθος…

Τραγελαφικό περιστατικό εντόπισαν οι «Μυτιληνιές Μανούλες», η ομάδα που έχει δημιουργηθεί στα social media με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων από γονείς της Λέσβου. Συγκεκριμένα διαπίστωσαν ότι άτομο που διαχειρίζεται ένα συγκεκριμένο λογαριασμό στο Facebook, προβαίνει συνεχώς σε διάφορες εκκλήσεις για βοήθεια κατά καιρούς και σε ομάδες όλης της Ελλάδας.

Το θέμα είναι ότι άλλοτε εμφανίζεται ως πυρόπληκτη με δύο μικρά παιδιά και ζητά γάλα και άλλοτε ζητά… νυφικό για την κόρη της. Πρόσφατα μάλιστα έκανε παραγγελία σαν σε delivery: φρέντο καπουτσίνο, πίτσα και άλλα!

Μέλη από την ομάδα «Μυτιληνιές Μανούλες» επισήμαναν τα περιστατικά, δείχνοντας τα πολλά προφίλ με το ίδιο όνομα, αλλά και τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις σε διαφορετικές ομάδες, όπως σε κάποιες της Νάξου, της Πάρου και αλλού. Αναφέρουν, επίσης, ότι υποκρίνεται την πυρόπληκτη ή ότι ζει στα Φάρσαλα με σύζυγο… από το Πλωμάρι.

Μία γυναίκα, μέλος της ομάδας, ανέφερε ότι της ζήτησε νυφικό, παπούτσια και μπομπονιέρες και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια ό,τι παίρνει το μεταπουλά για να κερδίζει χρήματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, τα μέλη της ομάδας τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση να είναι προσεκτικοί όσοι θέλουν να βοηθήσουν, να προσέχουν τις ανώνυμες αναρτήσεις και να διασταυρώνουν αν πράγματι υπάρχει περιστατικό που χρήζει βοήθειας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις