Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Λέσβος: Υιοθετήθηκε ο σκύλος που κακοποιήθηκε όσο ήταν κουτάβι – Δείτε βίντεο

Λέσβος: Υιοθετήθηκε ο σκύλος που κακοποιήθηκε όσο ήταν κουτάβι – Δείτε βίντεο

Ο σκύλος κακοποιήθηκε όσο ήταν κουτάβι. Η Λέσβος έμαθε την ιστορία του και το ενδιαφέρον για υιοθεσία άρχισε να εκδηλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα…

Ο Χάρης είναι ένας σκύλος που βρέθηκε εξαντλημένος σε δρόμο της Λέσβου, με το λουρί να σφίγγει το λαιμό του. Εκείνοι που τον είχαν σπίτι τους, τον έδιωξαν και το ζώο βρέθηκε σε κακή κατάσταση και φοβισμένο. Όλα όμως τώρα είναι πολύ διαφορετικά. Ο σκύλος ετοιμάζεται να αφήσει το νησί που κακοποιήθηκε και να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Στη νέα του οικογένεια που ζει στην Αθήνα, αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες ο Χάρης, ένα τρομαγμένο σκυλάκι από την κακοποίηση που υπέστη, ενώ ήταν ακόμα κουτάβι.

Τον εγκατέλειψαν στο δρόμο με το λουρί να του σφίγγει το λαιμό γιατί το φορούσε από κουτάβι και με έντονα τα σημάδια του στρες και του φόβου από την έλλειψη αγάπης και φροντίδας.

Η γυναίκα που θα το υιοθετήσει επικοινώνησε με την κτηνίατρο Μυρσίνη Τουρβαλή μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος στην ΕΡΤ και δεσμεύτηκε να αναλάβει την φροντίδα του καθώς και τα έξοδα εκπαίδευσης προκειμένου ο Χάρης να κοινωνικοποιηθεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις