Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Λευκάδα: Ο γαμπρός και η νύφη τους “κούφαναν” αμέσως μετά το γάμο – Από την εκκλησία στις κάλπες [pics, vid]

Λευκάδα: Ο γαμπρός και η νύφη τους “κούφαναν” αμέσως μετά το γάμο – Από την εκκλησία στις κάλπες [pics, vid]

Ο γαμπρός και η νύφη έφυγαν από την εκκλησία και πήγαν να ψηφίσουν τις εκλογές της κεντροαριστεράς. Οι εικόνες από το γάμο του Φώτη και της Ουρανίας θα μείνουν αξέχαστες…

Ο γαμπρός και η νύφη από τη Λευκάδα, πρωταγωνιστούν σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το νεόνυμφο ζευγάρι πήγε απο τα σκαλιά της εκκλησίας στα σκαλιά του εκλογικού κέντρου για να ψηφίσει στις εκλογές της κεντροαριστεράς.

Η νύφη με το γαμπρό  πήγε αμέσως μετά την εκκλησία στην κάλπη για να ψηφίσει για νέο πρόεδρο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε κέντρο για τη γαμήλια δεξίωση.

Ο Φώτης και η Ουρανία θα θυμούνται για πάντα τις χθεσινές εκλογές. Είχαν προγραμματίσει το γάμο τους εδώ και μήνες αλλά δεν ήθελαν να χάσουν την ευκαιρία να ψηφίσουν. Έτσι αμέσως μετά το τέλος του γάμου τους, ακολούθησαν αυτές οι εικόνες που φυσικά σαρώνουν τα social media…

Γαμπρός και νύφη στις κάλπες

Το βίντεο της ημέρας με τον γαμπρό και τη νύφη

Για την ιστορία δυο είναι οι νικητές του α’ γύρου των εκλογών για την κεντροαριστερά. Η Φώφη Γεννηματά, η οποία βρέθηκε μια ανάσα από τη νίκη από την πρώτη Κυριακή και η συμμετοχή του κόσμου. 210.264 άνθρωποι πήγαν στις κάλπες για να εκλέξουν νέο αρχηγό στην κεντροαριστερά.

Τώρα η εκλογή ηγέτη στον χώρο της κεντροαριστεράς είναι πλέον ΠΑΣΟΚική υπόθεση. Η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κονταροχτυπηθούν στον β’ γύρο. Στον οποίο να θυμίσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι ψήφισαν την Κυριακή.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στον α’ γύρο

Φώφη Γεννηματά 42,5%
Νίκος Ανδρουλάκης 25,1%
Γιώργος Καμίνης 13,19%
Σταύρος Θεοδωράκης 8,85%
Γιάννης Μανιάτης 4,02%
Γιάννης Ραγκούσης 2,28%
Κωνσταντίνος Γάτσιος 1,50%
Απόστολος Πόντας 0,55%
Δημήτρης Τζιώτης 0,19%

Πηγή: lefkasnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις