Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Λευκάδα: Ψαράς βρέθηκε νεκρός μέσα στη βάρκα του

Λευκάδα: Ψαράς βρέθηκε νεκρός μέσα στη βάρκα του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο άτυχος ψαράς εντοπίστηκε νεκρός στη Λευκάδα, μέσα στη βάρκα του. Η σορός του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του…

Για την ύπαρξη άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στη βάρκα του, που βρισκόταν ελλιμενισμένη στο λιμάνι Λυγιάς στη Λευκάδα, ενημερώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου, η Λιμενική Αρχή του νησιού. Ο άτυχος ψαράς είχε ήδη χάσει τη μάχη για τη ζωή του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη του λιμενικού, που διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 78χρονο Έλληνα που ζούσε στη Λευκάδα. Λίγο αργότερα έφτασε και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Περίοικοι ανέφεραν ότι παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, ο άνδρας σπανίως εγκατέλειπε τη βάρκα του με αποτέλεσμα να περνά πολλές ώρες μόνος του εκεί, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο την υγεία και ασφάλειά του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις