Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Λευτέρης Αυγενάκης: Σήμερα η δίκη για την επίθεση στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού

Λευτέρης Αυγενάκης: Σήμερα η δίκη για την επίθεση στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού
Φωτογραφία cretapost.gr

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου αναμένεται να περάσουν για μία ακόμα φορά οι δύο κατηγορούμενοι για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Πρόκειται για έναν 31χρονο κι έναν 35χρονο που φέρουν ποινικές διώξεις για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι δύο άνδρες επρόκειτο να δικαστούν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο η δίκη τους αναβλήθηκε για σήμερα, Τετάρτη 3 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο εμμένουν στην αρχική τοποθέτησή τους αρνούμενοι την όποια συμμετοχή τους στην επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού. Ισχυρίζονται μάλιστα ότι την ώρα της επίθεσης δεν βρίσκονταν καν κοντά σε εκείνο το σημείο.

Click4more: Λευτέρης Αυγενάκης: «Γυαλιά-καρφιά» το γραφείο του – Η αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού στα social media (pics)

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο

Στα δικαστήρια, όπως μεταδίδει το cretapost.gr, αναμένεται και σήμερα ισχυρή αστυνομική δύναμη για την τήρηση της τάξης και της ασφάλειας.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα έξω από το δικαστικό μέγαρο είχε συγκεντρωθεί ομάδα ατόμων που φώναζαν συνθήματα. Μάλιστα, υπήρξε και ένταση, μικρής διάρκειας, ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και τους αστυνομικούς με τις αρχές να προχωρούν σε μία προσαγωγή ατόμου για εξακρίβωση στοιχείων.

Μετά την απόφαση για αναβολή της δίκης προχώρησαν σε πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Πηγή φωτογραφιών: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις