Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Λίμνη Δόξα: «Κουνήσαμε τ’ αμάξι, αλλά δεν σηκωνόταν» – Συγκλονίζουν οι φίλοι του 57χρονου που πέθανε από αναθυμιάσεις

Λίμνη Δόξα: «Κουνήσαμε τ’ αμάξι, αλλά δεν σηκωνόταν» – Συγκλονίζουν οι φίλοι του 57χρονου που πέθανε από αναθυμιάσεις

Οι φίλοι του 57χρονου που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο (από αναθυμιάσεις από γκαζάκι που είχε ανάψει μέσα στο αυτοκίνητό του) σε εκδρομή που έκαναν όλοι προχθές (18.11.2023) μαζί στη Λίμνη Δόξα στην Κορινθία συγκλονίζουν.

Ο άτυχος 57χρονος άναψε ένα γκαζάκι μέσα στο αυτοκίνητό του στη Λίμνη Δόξα στην Κορινθία για να ζεσταθεί τη νύχτα από το κρύο. Οι αναθυμιάσεις όμως, του έκοψαν το νήμα της ζωής.

Οι φίλοι του άτυχου 57χρονου περιέγραψαν σήμερα στην εκπομπή Live News του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο τις τραγικές στιγμές που βίωσαν όταν κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και βρήκαν νεκρό από τις αναθυμιάσεις μέσα στο αυτοκίνητό του στη Λίμνη Δόξα τον άτυχο ξενοδοχοϋπάλληλο με καταγωγή από τη Γαστούνη και πατέρα ενός παιδιού.

«Πήγαμε Παρασκευή επάνω, κάναμε βόλτα με τις γουρούνες, γυρίσαμε, ψήσαμε, φάγαμε, ήπιαμε ένα κρασάκι και μετά πήγαμε για ύπνο και το πρωί τον βρήκαμε έτσι τον Γιώργο», είπε φίλος του 57χρονου.

Ο φίλος του άτυχου άνδρα τόνισε ότι θεωρεί πως ο 57χρονος μάλλον ήθελε να «σπάσει» λίγο το κρύο που έκανε το βράδυ στη Λίμνη Δόξα και άναψε το γκαζάκι για 5 λεπτά, αλλά εκεί έγινε το κακό με τις αναθυμιάσεις.

«Είχανε πάρει μία σόμπα τα παιδιά, αυτή που είναι με ένα γκαζάκι και τα λοιπά, οι άλλοι δεν τη βάλανε την σόμπα. Ο Γιώργος δεν άναβε σόμπα μάλιστα να σας πω την αλήθεια μου. Πήγε να τη βάλει ίσα για να “σπάσει’” μάλλον το κρύο και απ΄ ό,τι κατάλαβα εγώ, γιατί ήταν με τα ρούχα του κανονικά, δεν είχε γδυθεί για να πέσει για ύπνο. Αυτός πιστεύω την άφησε για 5 λεπτά για να σπάσει λίγο το κρύο μέσα και μάλλον λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις», είπε ο φίλος του ξενοδοχοϋπάλληλου.

Ο 57χρονος και οι φίλοι του ταξίδευαν συχνά με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές τους σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου. Μια τέτοια εξόρμηση ήταν κι εκείνη της Παρασκευής που κατασκήνωσαν στην παγωμένη λίμνη Δόξα στην ορεινή Κορινθία.

«Πήγαμε εκεί να περάσουμε καλά, κάναμε μια βόλτα με τις γουρούνες πάνω στην τρέλα μας. Πήγαμε για να περάσουμε καλά και βασανιστήκαμε. Αυτό έγινε», τόνισε ο φίλος του άτυχου άνδρα.

 

«Φοβάμαι ότι κάτι γίνεται, δεν ξυπνάει»

Ο φίλος του 57χρονου περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο τις τραγικές στιγμές που κατάλαβαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε πεθάνει.

«Το σοκ ήταν μεγάλο. Εγώ σηκώθηκα να φτιάξω έναν καφέ και έρχεται ένας φίλος μου και μου λέει: “ο Μπίλιας δεν ξυπνάει”. “Φοβάμαι, κάτι γίνεται” μου λέει. Κουνήσαμε το αμάξι δε σηκωνόταν, έπεσε το γκαζάκι του έκαψε το χέρι, δε σηκωνόταν και σπάσαμε το τζάμι. Σπάσαμε το τζάμι και βγήκαν οι αναθυμιάσεις από το, υγραέριο. Μύριζε πολύ άσχημα», ανέφερε

«Όταν σπάσαμε το τζάμι για να μπούμε η σόμπα έκαιγε και μάλιστα όταν κουνήσαμε το αμάξι έπεσε στο χέρι του και το έκαψε το χέρι», συμπλήρωσε.

Το γκαζάκι ήταν καινούργιο

Το γκαζάκι – θερμάστρα που προκάλεσε τον θάνατο του άτυχοι πατέρα ενός παιδιού ήταν καινούργιο. Το είχε αγοράσει ο 57χρονος από το διαδίκτυο. Μάλιστα εκείνο το μοιραίο βράδυ το χρησιμοποιούσε για πρώτη φορά.

«Αυτό το πήρε, το αγόρασε από το internet είναι μία θερμάστρα, πώς είναι το γκαζάκι που φτιάχνουμε καφέ το μικρό; Αντί να βάλει το μπρίκι επάνω είχε κάτι σαν κουκουνάρα, για να βγάζει ζέστη για θέρμανση. Το πήρε τώρα, καινούργιο ήταν δεν το είχε χρησιμοποιήσει ποτέ. Το έλεγε και αυτός, ήξερε τον κίνδυνο δηλαδή ότι πρέπει να αφήσει λίγο το παράθυρο ανοιχτό. Τον ήξερε τον κίνδυνο», είπε ο φίλος του.

Θα μπορούσε να ήταν μαζί ο γιος του

Η τραγική ειρωνεία είναι πως χθες ο γιος του 57χρονου είχε τα 15α γενέθλιά του, ενώ το παιδί θα πήγαινε μαζί με τον πατέρα του στην εκδρομή, αλλά ανέβασε πυρετό και έτσι δεν πήγε, κάτι που του έσωσε τη ζωή του.

«Είχε ένα παιδάκι 15 χρόνων και μάλιστα σήμερα (σ.σ.: χθες) είναι τα γενέθλιά του. Εν τω μεταξύ ήταν να έρθει και το παιδί του, το παιδί του σήκωσε πυρετό το πρωί και δεν ήρθε. Έγιναν όλα τα πράγματα για να γίνει το κακό. Ο Γιώργος ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος, ανοιχτόκαρδος δεν έχει πειράξει μύγα, ήταν καλόκαρδος, ο καλύτερος άνθρωπος».

Το προσεχές διάστημα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις