Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Λίμνη Κάρλα: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 43χρονου ψαρά από τον Τύρναβο

Λίμνη Κάρλα: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 43χρονου ψαρά από τον Τύρναβο

Ο άτυχος ψαράς πνίγηκε στη λίμνη Κάρλα, όταν η βάρκα που επέβαινε με τον αδερφό του άρχισε να βάζει νερά και τελικά βυθίστηκε. Η σορός του άτυχου άντρα ταυτοποιήθηκε…

Με τον πιο τραγικό τρόπο έληξε η αγωνιώδης επιχείρηση αναζήτησης του 43χρονου από τη Ροδιά Τυρνάβου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, στη λίμνη Κάρλα.

Στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτε,βρίου και ενώ οι έρευνες είχαν σταματήσει το βράδυ του Σαββάτου, πολίτης ειδοποίησε πως μία σορός επέπλεε στα νερά της λίμνης σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την ακτή.

Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία, η οποία με την σειρά της ειδοποίησε την ΕΜΑΚ, ώστε να ολοκληρωθεί η ανάσυρση της σορού. Στη συνέχεια έγινε η ταυτοποίηση και πλέον έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Όλα είχαν ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής όταν η βάρκα, στην οποία επέβαιναν ο 43χρονος με τον 45χρονο αδελφό του, πήρε νερά με αποτέλεσμα να βυθιστεί.

Από τότε – και αφού ο 45χρονος κατάφερε και βγήκε κολυμπώντας στη στεριά – ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 43χρονου, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της ΕΜΑΚ.

Οι δύτες εντόπισαν στο βυθό της λίμνης τόσο τη βάρκα, όσο και τα δίχτυα που είχαν τα αδέλφια για το ψάρεμα, όμως κανένα ίχνος του 43χρονου. Το τραγικό φινάλε δόθηκε χθες το απόγευμα.

Πηγή: larissanet.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις