Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Λίμνη Κάρλα: «Τι κακό Θεέ μου έπεσε στο σπιτικό μας» – Ραγίζει καρδιές η μάνα του νεκρού ψαρά

Λίμνη Κάρλα: «Τι κακό Θεέ μου έπεσε στο σπιτικό μας» – Ραγίζει καρδιές η μάνα του νεκρού ψαρά

O 43χρονος ψαράς πνίγηκε στη λίμνη Κάρλα και η σορός του ταυτοποιήθηκε. Η τραγική είδηση έντυσε στα μαύρα ένα χωριό στον Τύρναβο, με τη μητέρα του θύματος να συγκλονίζει τους πάντες…

Τα σπαρακτικά δάκρυα της μάνας που έχασε το παιδί της, συγκλονίζουν τη Ροδιά Τυρνάβου. Ο 43χρονος ψαράς δεν τα κατάφερε. Η σορός του εντοπίστηκε στη λίμνη Κάρλα και ταυτοποιήθηκε. Με την τραγική είδηση να κάνει το γύρο της χώρας και να ντύνει στα μαύρα μια οικογένεια. Στη μοιραία βάρκα που βυθίστηκε βρισκόταν και ο αδερφός του θύματος. Εκείνος ευτυχώς κατάφερε να κολύμπήσει μέχρι τη στεριά και να σωθεί. Ο αδερφός του όμως δεν τα κατάφερε.

Ο σπαραγμός της μάνας του άτυχου 43χρονου άντρα πατέρα τριών παιδιών συγκλόνισε το χωριό του Τυρνάβου όταν της ανακοινώθηκε ότι ο γιος της τελικά εντοπίστηκε νεκρός στη λίμνη Κάρλα. Εκείνη μέχρι την τελευταία στιγμή είχε πίστη στο Θεό, προσευχόταν και ευχόταν να βρεθεί ο γιος της ζωντανός.

Οι ελπίδες της άρχισαν να αργοσβήνουν καθώς οι ώρες περνούσαν. Το κακό είχε χτυπήσει το σπίτι της με τον πιο φρικτό τρόπο. Γυναίκα του χωριού, δυνατή αφοσιωμένη στο μεγάλωμα των δύο αγοριών της που για εκείνη ήταν τα πάντα, η ίδια της η ζωή, το οξυγόνο της.

Και ξαφνικά όλα πάγωσαν. Το μόνο που ευχόταν ήταν τουλάχιστον να τον εντοπίσουν για να τον αποχαιρετήσει με το δέοντα τρόπο. «Δεν σταμάτησα να ελπίζω μέχρι την τελευταία στιγμή, έβλεπα τις προσπάθειες που γίνονταν για να τον εντοπίσουν παρακαλούσα το Θεό να ζει. Δυστυχώς όσο περνούσαν οι ώρες συνειδητοποίησα ότι το παιδί μου δε ζει» λέει αρχικά και συνεχίζει:

«Ο μεγάλος μου ο γιος που ήταν μαζί του σε κατάσταση σοκ. Τι κακό Θεέ μου έπεσε στο σπιτικό μας», λέει και ξεσπά σε λυγμούς. Να σημειωθεί ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του είχαν ξεκινήσει από το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεεπτεμβρίου. Δηλαδή από τη στιγμή που η βάρκα στην οποία ο 43χρονος επέβαινε μαζί με τον αδελφό του, βυθίστηκε. Εκείνος πρόλαβε να βγει στη στεριά.

Βγαίνοντας ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία για το περιστατικό και περιέγραψε το είχε συμβεί λέγοντας ότι η βάρκα έμπαζε νερά κι εκείνος έβγαλε τις γαλότσες του, βούτηξε στο νερό και κολύμπησε αρκετή ώρα μέχρι να βγει στη στεριά κι έτσι σώθηκε όμως ο αδελφός του δεν τα κατάφερε. Τέλος να σημειωθεί ότι η σορός του εντοπίστηκε στον τεχνητό ταμιευτήρα της λίμνης.

Πηγή: grtimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις