Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λήμνος: Η πιο ανατρεπτική γαμήλια φωτογράφιση – Ο γαμπρός, η νύφη, η έρημος και το μυστήριο

Λήμνος: Η πιο ανατρεπτική γαμήλια φωτογράφιση – Ο γαμπρός, η νύφη, η έρημος και το μυστήριο

Η Λήμνος ήταν το νησί που επέλεξαν για την γαμήλια φωτογράφιση. Γαμπρός και νύφη ήρθαν από την Ξάνθη και το τελικό αποτέλεσμα γίνεται viral…

Η Λήμνος ήταν το πιο κατάλληλο μέρος γι’ αυτό που είχαν στο μυαλό τους. Γαμπρός και νύφη παντρεύτηκαν στην Ξάνθη και αμέσως μετά έφτασαν στο νησί, διότι ήθελαν το σκηνικό να περιλαμβάνει και έρημο. Οι εικόνες έχουν ήδη αρχίσει να ταξιδεύουν στο διαδίκτυο με τις ευχές στο νιόπαντρο ζευγάρι, να διαδέχονται η μία την άλλη.

Νιόπαντρο ζευγάρι από την Ξάνθη πραγματοποίησε την γαμήλια φωτογράφισή του, στο νησί του Ηφαίστου, στο νησί που βρίσκεται η μοναδική έρημος της Ελλάδας ύστερα από παρότρυνση της φωτογράφου τους, η οποία στις Αμμοθίνες της Λήμνου δημιούργησε ένα concept καθόλα… μυστηριακό.

Ο γαμπρός με τυρμπάν και σαλβάρι και η νύφη με λευκό αραχνοΰφαντο deux pieces και boho εντυπωσιακά κοσμήματα, με styling δηλαδή αλά Αλαντίν, απαθανάτισαν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, την γαμήλια φωτογράφισή τους στις Αμμοθίνες, στο ξεχωριστό αυτό γεωλογικό φαινόμενο του νησιού.

Μάλιστα, ξεχωριστή νότα western έδωσαν τα άλογα που παραχώρησε το Κτήμα Ήφαιστος στο ζευγάρι για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Μια γαμήλια φωτογράφιση παραμυθένια και πολυπολιτισμική έδωσε φως και ζωή με διαφορετικό τρόπο στην έρημο της Λήμνου και ίσως άνοιξε τον δρόμο για παρόμοιες εμπνεύσεις και άλλες τέτοιες εμπειρίες στο νησί με τα καταγάλανα νερά, τις παραλίες με την χρυσαφένια αμμουδιά, τις απαλές κορυφογραμμές του και τα ηλιοβασιλέματα στα χρώματα της φωτιάς που βάζουν φωτιά στο συναίσθημα. Δείτε τις εικόνες του limnosfm100.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις