Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Λήμνος: Μακάβριο τέλος σε θρίλερ εξαφάνισης που ξεκίνησε το 1996 – Οι διαπιστώσεις και το καυτό ερώτημα

Λήμνος: Μακάβριο τέλος σε θρίλερ εξαφάνισης που ξεκίνησε το 1996 – Οι διαπιστώσεις και το καυτό ερώτημα

Τέλος στο θρίλερ εξαφάνισης γυναίκας από τα χωριά της Βόρειας Λήμνου, μπήκε πριν λίγες ημέρες, μετά την ταυτοποίηση του DNA της, σε κρανίο που βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή.

Η υπόθεση έμενε ανοιχτή από το 1996, όταν οικεία πρόσωπα της άτυχης γυναίκας δήλωσαν την εξαφάνιση της στις αστυνομικές αρχές της Λήμνου.

Όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις έρευνες της αστυνομίας, δεν είχε βρεθεί κανέναν στοιχείο που να σχετίζεται με την εξαφάνιση της γυναίκας και ήταν η μόνη υπόθεση εξαφάνισης, που παρέμενε ανοιχτή στο νησί της Λήμνου, απ’ όσες κατά καιρούς έχουν απασχολήσει το νησί.

Το κουβάρι, άρχισε να ξετυλίγεται ένα χρόνο πριν, όταν κάτοικος της περιοχής εντόπισε ένα ανθρώπινο κρανίο. Άμεσα, από την αστυνομική αρχή του νησιού κινήθηκαν οι διαδικασίες ταυτοποίησης του DNA, το αποτέλεσμα του οποίου έδειξε πως πρόκειται για την εξαφανισμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με το limnosfm100.gr, από την εξέταση του κρανίου δεν προκύπτουν κακώσεις και δυστυχώς, τα αίτια του θανάτου της παραμένουν άγνωστα, αφού για την ώρα δεν έχει βρεθεί κανένα άλλο μέλος του σώματος της

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις