Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ληστεία στα ΕΛΤΑ στην Πάτρα: «Επαγγελματίες» οι δράστες, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ

Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Τον τρόμο έζησαν οι δύο υπάλληλοι κατά τη διάρκεια ληστείας στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ σήμερα Δευτέρα (24.1.2022) το πρωί στην Πάτρα, όταν εισέβαλαν δύο κουκουλοφόροι, τους απείλησαν με όπλα και τους έδεσαν, αφού περίμεναν να τους ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο για να αρπάξουν 20.000 ευρώ.

Η ληστεία που διαπράχθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στα ΕΛΤΑ είχε αρκετά μεγάλη λεία και η αστυνομία στην Πάτρα εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι φέρθηκαν «επαγγελματικά», όπως τονίζουν έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η ληστεία θεωρείται αρκετά σοβαρή, λόγω του τρόπου με τον οποίο έδρασαν οι ληστές και την ψυχραιμία που έδειξαν που αν μη τι άλλο δείχνει πως δεν πρόκειται για… ερασιτέχνες αλλά για καλά προετοιμασμένους εγκληματίες.

Ακόμη, οι αστυνομικοί αναζητούν οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω κτηρίων ώστε να διαπιστωθεί ο τρόπος που διέφυγαν οι ληστές με το μεγάλο χρηματικό ποσό αλλά και πιθανά χαρακτηριστικά τους για να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία της ταυτοποίησής τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις