Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λήστευαν επιχειρήσεις και καταστήματα με «όπλο» έναν πυροσβεστήρα – Λεία 228.000 ευρώ σε 12 ημέρες

Λήστευαν επιχειρήσεις και καταστήματα με «όπλο» έναν πυροσβεστήρα – Λεία 228.000 ευρώ σε 12 ημέρες

Στα χέρια των αρχών έπεσε μια συμμορία που μέσα σε διάστημα 12 ημερών έκανε 2 ληστείες και 2 διαρρήξεις σε Θεσσαλονίκη και Ημαθία με λεία 228.000 ευρώ.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 30χρονο μέλος της σπείρας ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τριών συνεργών του. Πρόκειται για ρομά, ηλικίας 27 έως 33 ετών, που είναι συγγενείς και έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διαρρήξεις.

Όλα τα «χτυπήματα» τους έγιναν τον Νοέμβριο του 2021 και ανάμεσα στους «στόχους» βρίσκονταν ένα πρακτορείο τυχερών παιγνίων στο Πανόραμα, ένα κατάστημα στο εμπορικό κέντρο της Πυλαίας, όπως επίσης δύο επιχειρήσεις σε περιοχές της Ημαθίας, από τις εγκαταστάσεις των οποίων άρπαξαν μετρητά.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι δυο ληστείες έγιναν με την απειλή ενός…. πυροσβεστήρα και μάλιστα στη μια ληστεία οι δράστες «άδειασαν» το περιεχόμενό του στους υπαλλήλους.

Τα μέλη της συμμορίας χρησιμοποιούσαν ένα όχημα στο οποίο άλλαζαν το χρώμα του, ώστε να είναι δύσκολος ο εντοπισμός του ενώ χτυπούσαν κυρίως το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις