Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Λογαριασμός ρεύματος: Οικογενειακή «σύρραξη» για το κλιματιστικό – Χαμός σε διαμέρισμα του Βόλου

Λογαριασμός ρεύματος: Οικογενειακή «σύρραξη» για το κλιματιστικό – Χαμός σε διαμέρισμα του Βόλου

Το κλιματιστικό όπως φαίνεται ήταν η αφορμή. Ο λογαριασμός ρεύματος που πρόκειται να τους έρθει, έχει ήδη αρχίσει να προκαλεί πονοκέφαλο και φόβο στην οικογένεια…

Η γυναίκα ήθελε να ανάψει το κλιματιστικό και ο σύζυγός της, έγινε έξω φρενών. Ο λογαριασμός ρεύματος που πρόκειται να έρθει στην οικογένεια από τον Βόλο, προκαλεί αλλεπάλληλες εντάσεις. Τα εισοδήματα είναι μετρημένα και μια υψηλή χρέωση, θα τους φέρει σε αδιέξοδο. Το επεισόδιο, έδειξε ότι ανάλογα περιστατικά καταγράφονται σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι σκέψεις για τον οικογενειακό προγραμματισμό από τα υπέρογκα έξοδα, καταλήγουν πολλές φορές σε μεγάλες οικογενειακές κρίσεις. Η ηρεμία οικογενειών τινάζεται στον αέρα με αφορμή τους λογαριασμούς ρεύματος. Η απόφαση μιας γυναίκας να θέσει σε λειτουργία το κλιματιστικό, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στον Βόλο, προκάλεσε την οργή του συζύγου της.

Το ζευγάρι μάλωσε άσχημα για το ενδεχόμενο επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού με αυξημένο λογαριασμό ρεύματος, στον οποίο δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά και κατέληξαν στο τμήμα. Έχουν τρία παιδιά και τα έξοδα τρέχουν. Το κλιματιστικό όπως φαίνεται ήταν η αφορμή για το ξέσπασμα,

Ο άντρας έπιασε την συζυγό του από τα χέρια και την τράνταζε, ειπώθηκαν βαριές κουβέντες και απειλές, με αποτέλεσμα να φτάσουν στις καταγγελίες. Την ίδια ημέρα, στο Νότιο Πήλιο, ένας πατέρας έκανε κεφαλοκλείδωμα στον 35χρονο γιό του, με την ίδια αφορμή.

Σύμφωνα με το gegonota.news, άναψε το κλιματιστικό και “έγινε” σύρραξη . Ο πατέρας οικονομικά αδύναμος να σηκώσει το βάρος των λογαριασμών, τα έβαλε με τον γιο του επειδή έκανε την κίνηση να πατήσει το τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού. Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις