Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Λοκρίδα: Κι άλλο αγριογούρουνο νεκρό σε τροχαίο – Ολόκληρο κοπάδι πετάχτηκε στον δρόμο

Λοκρίδα: Κι άλλο αγριογούρουνο νεκρό σε τροχαίο – Ολόκληρο κοπάδι πετάχτηκε στον δρόμο

Νέο τροχαίο με αγριογούρουνο στη Λοκρίδα Φθιώτιδας. Σε εξέλιξη η ελεγχόμενη δίωξή τους από ειδικά συνεργεία κυνηγών, με την εποπτεία δασικών υπαλλήλων και ιδιωτών θηροφυλάκων.

Παρά τους ελέγχους, ένα ολόκληρο κοπάδι από αγριογούρουνα πετάχτηκε στον δρόμο στη Λοκρίδα. Μάλιστα, ένα από τα αυτά χτυπήθηκε από διερχόμενο αγροτικό 4Χ4 με τις ζημιές, ευτυχώς, να περιορίζονται σε υλικές, ενώ το ζώο έχασε, δυστυχώς, τη ζωή του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport.gr.

Το πρόβλημα στη Λοκρίδα  είναι συχνό, καθώς πολλές φορές τα αγριογούρουνα κάνουν την εμφάνισή τους καταμεσής των δρόμων, προκαλώντας σοβαρά ατυχήματα.

Το τελευταίο περιστατικό στην περιοχή της Λοκρίδας σημειώθηκε στον δρόμο Μάζι – Μαλεσίνας, αργά το βράδυ της Τρίτης (24.08.2021).

Σημειώνεται ότι με εντολή του Δασαρχείου Αταλάντης, ειδικά συνεργεία κυνηγών (μελών των Κυνηγητικών Συλλόγων) με την εποπτεία δασικών υπαλλήλων και ιδιωτών θηροφυλάκων, «χτενίζουν» πεδινές, ημιορεινές – γεωργικές περιοχές, όπου παρατηρούνται τα συχνότερα προβλήματα από την αύξηση του πληθυσμού των αγριόχοιρων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις