Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Λουριά, φίμωτρα και όπλα – Οι “σκλάβες” αποκαλύπτουν τι γινόταν στη Λαμία

Λουριά, φίμωτρα και όπλα – Οι “σκλάβες” αποκαλύπτουν τι γινόταν στη Λαμία

Ως και το όπλο του χρησιμοποιούσε ο 34χρονος για να τις αναγκάσει να υποκύψουν στις ορέξεις του λένε οι γυναίκες που καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα βιασμού στο “κολαστήριο” όπως χαρακτηρίζουν το σπίτι του στη Λαμία. Ήθελε, λένε, “σκλάβες”.

Τα στόματα στη Λαμία ανοίγουν. Τρεις γυναίκες μίλησαν για τον 34χρονο εθνοφρουρό και κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση. Λουριά, φίμωτρα και βιασμοί, λένε, ότι περιλαμβάνονταν στις σεξουαλικές του διαστροφές.
Η μητέρα του 34χρονου κάνει λόγο για γυναίκες που θέλουν να εκδικηθούν τον γιο της γιατί τις απέρριψε ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους καταθέσεις που μιλούν για κατ’ εξακολούθηση βιασμούς.
Ένα από τα θύματά του, που πήγε στην Αστυνομία μετά τη σύλληψη του, είπε ότι τη βίασε πολλές φορές πριν καν κλείσει τα 18 της χρόνια.
Η γυναίκα κατέθεσε πως ο μετά την πρώτη τους επαφή την απείλησε ότι θα τη διαπομπεύσει. Την υποχρέωσε ύστερα να υποκύψει σε σεξουαλικά “παιχνίδια” με δέσιμο των χεριών, φίμωμα και… λουρί για να την περιφέρει σαν σκλάβα.
Όπως κατήγγειλε μάλιστα η γυναίκα δεν δίστασε να την απειλήσει με όπλο. Το όπλισε, το ακούμπησε στον κρόταφό της και της είπε ότι δεν θα τη βρει κανείς. Στη συνέχεια ακολούθησε βιασμός…
Ανάλογη η περιγραφή και άλλης γυναίκας που κατέθεσε πως ο 34χρονος της έλεγε ότι “στην Ευρώπη υπάρχουν γυναίκες που είναι δούλες κι ο άνδρας αφέντης τους. Φοράνε κολάρο και δεν το βγάζουν παρά μόνο όταν το αποφασίσει εκείνος”.
Και αυτή η γυναίκα κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση, λέγοντας μάλιστα ότι ο 34χρονος μετά τα όσα έκανε σε βάρος της της έλεγε:
“Πήγαινε τώρα να πεις ότι σε βίασα, δεν θα σε πιστέψει κανείς. Μόνη σου ήρθες εδώ”.
Η πλευρά του κατηγορούμενου πάντως επιμένει ότι οι γυναίκες συμμετείχαν με τη θέλησή τους και πως τώρα θέλουν να τον εκδικηθούν που τελικά τις απέρριψε.
Ο εθνοφύλακας έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας το Σάββατο μετά από σήμα της Ιντερπόλ για αρπαγή μιας 40χρονης Γαλλίδας, η οποία ήταν πρώην σύντροφός του.
Αντιμετωπίζει κατηγορίες για αρπαγή και βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και αύριο θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις