Δευτέρα, 17 Ιουν.
28oC Αθήνα

Λουτράκι: Γάμος με «άρωμα» Bollywood, νύφη η κόρη Ινδού μεγιστάνα και γαμπρός ένας Έλληνας επιχειρηματίας

Λουτράκι: Γάμος με «άρωμα» Bollywood, νύφη η κόρη Ινδού μεγιστάνα και γαμπρός ένας Έλληνας επιχειρηματίας

Ο γάμος στο Λουτράκι ήταν ξεχωριστός με εικόνες αλά Bollywood. Γαμπρός και νύφη έζησαν τα πάντα όπως τα είχαν σχεδιάσει και ονειρευτεί…

Ο γάμος τους έγινε στην Ελλάδα και το Λουτράκι. Γαμπρός και νύφη έζησαν μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής και της σχέσης τους, μαζί με στενούς συγγενείς και φίλους. Ήθελαν να παντρευτούν στον τόπο καταγωγής του γαμπρού για να δώσουν την ευκαιρία στους δικούς του ανθρώπους να ζήσουν από κοντά το γεγονός και να του ευχηθούν. Η νύφη έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, με τις εικόνες που ανέβηκαν στο youtube να δίνουν μια γεύση από τα όσα έγιναν.

Ο γάμος τελέστηκε το απόγευμα στο Λουτράκι και συγκεκριμένα σε πολυτελές ξενοδοχείο, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, ανάμεσα σε πεύκα, δίπλα στα νερά του Κορινθιακού. Ένας γάμος που ενώνει δύο λαούς, δύο παραδόσεις και δύο πολιτισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog η νύφη που ακούσει στο όνομα Sempanie, είναι κόρη Ινδού μεγιστάνα. O γαμπρός, Έλληνας με καταγωγή από την Κορινθία και συγκεκριμένα από το το Λεόντιο.

Οι δύο νέοι δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και κατοικούν μόνιμα στην Αμερική, αλλά ήταν επιθυμία τους ο γάμος τους να γίνει στην Ελλάδα με συγγενείς και εκλεκτούς φίλους.

Τα πλάνα από το προγαμήλιο γλέντι με έντονο το ινδικό παραδοσιακό στοιχείο, ταξιδεύουν στο διαδίκτυο. Ακολούθησε και μια ελληνική βραδιά με ζωντανή μουσική.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις