Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Λύθηκε το μυστήριο με το έγκλημα στη Λάρισα! Κλοπή πίσω από τον πυροβολισμό πατέρα και γιου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πατέρας και γιος, ηλικίας 51 και 28 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας για την απόπειρα ανθρωποκτονίας 49χρονου και του 23χρονου γιου του χθες τα ξημερώματα, που είχε ως αποτέλεσμα τελικά ο 23χρονος να χάσει τη ζωή του και πατέρας να νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν άμεση και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, χθες νωρίς το πρωί ο 23χρονος τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, μεταφέρθηκε από τον 49χρονο πατέρα του σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

Ο 49χρονος πατέρας έφερε και ο ίδιος τραύματα από πυροβόλο όπλο στο χέρι και το πόδι και παραμένει νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του έχει βληθεί από πυροβόλο όπλο.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο πατέρας και γιος που φέρονται ως δράστες, πήγαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, με το προαναφερόμενο φορτηγό σε ποιμνιοστάσιο, που διατηρούν ο 51χρονος πατέρας και ο 28χρονος γιος του στην ευρύτερη περιοχή Λάρισας, με προφανή σκοπό την κλοπή. Οι δύο ιδιοκτήτες όμως ειδοποιήθηκαν, μέσω συστήματος συναγερμού, για την παρουσία ατόμων στο ποιμνιοστάσιό τους. Πήγαν εκεί και ο 51χρονος πυροβόλησε τους δύο με πιστόλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Στο πλαίσιο αυτό συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς, οι δύο φερόμενοι ως δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της ανθρωποκτονίας, τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι των φερόμενων ως δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, τα οποία ο 51χρονος πατέρας κατείχε νόμιμα, ως αθλητής σκοποβολής, θήκη και κοντάκι πιστολιού, φυσιγγιοθήκη, εννέα φυσίγγια, καθώς και σουγιάς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ενώ την προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε