Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μαγνησία: Έστειλε μήνυμα στην κόρη του και αυτοκτόνησε – Άγνωστες πτυχές πίσω από την ανείπωτη τραγωδία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια της αυτοκτονίας, στην παραλία Κατηγιώργη…

Ο λόγος για έναν 70χρονο Θεσσαλονικιό που βρέθηκε νεκρός σε βραχώδη ακτή στον Κατηγιώργη. Οπως ενημέρωσε χθες η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ο άτυχος ηλικιωμένος είχε ενημερώσει την κόρη του με μήνυμα για την πρόθεσή του να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Ο 70χρονος έπεσε στον γκρεμό από ύψος 80 μέτρων. Η περιοχή στην οποία κατακρημνίστηκε ήταν τόσο βραχώδης, ώστε ούτε οι αστυνομικοί, ούτε και οι πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν και χρειάστηκε η συνδρομή του Λιμενικού Σταθμού Τρικερίου. Ο 70χρονος παρελήφθη από τους λιμενικούς, οι οποίοι τον μετέφεραν νεκρό στη στεριά διά θαλάσσης. Η επιχείρηση ανάσυρσής του έληξε αργά το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (09-05-2016). Οι έρευνες για την αναζήτηση του 70χρονου ξεκίνησαν στις 17.00 το απόγευμα. Η οικογένεια του άτυχου άνδρα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών και ζήτησε βοήθεια, καθώς ανησύχησε που δεν έδινε σημεία ζωής.

Ο 70χρονος επισκεπτόταν ανά τακτά διαστήματα το Πήλιο καθώς διατηρούσε εξοχική κατοικία. Το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και απέδωσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 70χρονου σε αυτοκτονία και όχι σε δολοφονία. Στο φάκελο της υπόθεσης θα επισυναφθεί και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου – taxydromos.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε