Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαγνησία: Γυναίκα κατέβηκε από το λεωφορείο και έπεσε στο κενό!

ΦΩΤΟ από το magnesianews
ΦΩΤΟ από το magnesianews

Πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας έγινε στις 16:20 σήμερα το απόγευμα στη θέση Πλάκες, στο δρόμος προς την ΑΓΕΤ, όταν γυναίκα έπεσε από ύψος 15 μέτρων στην ακτή.

Τραυματίστηκε και φέρει κατάγματα στα πόδια. Ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με μάρτυρες, πρόκειται για μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 42 χρονών, η οποία είναι μάλλον κάτοικος Αγριάς και βρισκόταν σε αστικό λεωφορείο με κατεύθυνση προς ΑΓΕΤ. Στην τελευταία στροφή στις Πλάκες, πριν την ΑΓΕΤ ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο για να κατέβει, γιατί δεν αισθανόταν καλά.
Πράγματι ο οδηγός σταμάτησε το όχημα, γυναίκα βγήκε έξω και, στο σημείο που είχε σκοτωθεί η λιμενικός Ευαγγελία Ρηγώνη, έφυγε στο κενό και έπεσε σε βάρος περίπου 15 μέτρων, για να καταλήξει στην ακτή δίπλα από τη θάλασσα.

Το θετικό είναι ότι έπεσε σε σημείο που υπήρχε μικρή αμμουδιά, δίπλα από μεγάλες πέτρες και η πτώση της είχε αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα κάτω άκρα και να μη χάσει τη ζωή της. Αμέσως ενημερώθηκαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και το Λιμενικό, που πήγαν επί τόπου. Οι λιμενικοί προσέγγισαν το σημείο και με σκάφος, αλλά δεν μπόρεσαν να την περισυνελέξουν, λόγω του ότι στην ακτή υπάρχουν βράχια, με αποτέλεσμα η επέμβαση να γίνει από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται.

Πηγή: magnesianews

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε