Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μακεδονία: Είχαν καταδικαστεί αλλά κυκλοφορούσαν ελεύθεροι – Μαύρη μέρα για 4!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, για καταδικαστικές αποφάσεις, προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί σε ισάριθμα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας…

σύμφωνα με σχετική σημερινή ανακοίνωση. Ειδικότερα, συνελήφθη χθες το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς, ένας 55χρονος Έλληνας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Χθες το πρωί συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 30χρονος Έλληνας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για το αδίκημα της κλοπής. Αστυνομικοί συνέλαβαν χθες στη Βέροια 44χρονο καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, βάσει των οποίων του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για το αδίκημα της κλοπής.

Επιπλέον, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Σιδηρόκαστρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής 35χρονος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για το αδίκημα της κλοπής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε