Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μακελειό στην άσφαλτο της Κρήτης! Τρία δυστυχήματα μέσα σε λίγες ώρες!

Από το δυστύχημα στο Βλήτε - ΦΩΤΟ CretaLive
Από το δυστύχημα στο Βλήτε - ΦΩΤΟ CretaLive

Τα τροχαία δυστυχήματα “αφανίζουν” τον πληθυσμό της Κρήτης. Όχι ένα αλλά τρία δυστυχήματα έγιναν μαζεμένα, στην άσφαλτο του νησιού!

Ένα παλικάρι 21 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή, όταν η μηχανή που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και έπεσε σε τοίχο. Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή της Μυρτιάς του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και άμεσα πήγε στο σημείο μονάδα του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να καταβάλλουν προσπάθειες να κρατήσουν τον νεαρό στη ζωή. Ωστόσο ο 21χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο Βενιζέλειο.

Υπενθυμίζεται ότι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ένας 49χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Καβρού, στον Αποκόρωνα όταν το αυτοκίνητο του έπεσε στο κενό σε βάθος 10 μέτρων και “καρφώθηκε” στα σίδερα της θεμελίωσης της υπό κατασκευή υπόγειας διάβασης.

Επίσης, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, στον Βλητέ Χανίων, έχασε τη ζωή του ένας 28χρονος όταν η μηχανή που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Ο 28χρονος καταγόταν από την Αθήνα και υπηρετούσε στο Πολεμικό Ναυτικό.

Πηγή: cretalive

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε