Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Μακρινίτσα: «Εγώ θα έρθω πάνω και θα τα τελειώσω» φέρεται να είπε ο δολοφόνος – Τι κατέθεσαν οι γονείς

Μακρινίτσα: «Εγώ θα έρθω πάνω και θα τα τελειώσω» φέρεται να είπε ο δολοφόνος – Τι κατέθεσαν οι γονείς

Συγκλονίζουν και οι νέες αποκαλύψεις από το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα. Οι γονείς των αδικοχαμένων αδελφών, της 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα και του 30χρονου αδερφού της Γιώργου, έδωσαν σήμερα, Παρασκευή (23.04.2021) πολύωρη κατάθεση στον ανακριτή.

Σύμφωνα με το magnesianews, σήμερα κατέθεσαν, επίσης, η μνηστή του 30χρονου  Γιώργου Τσάπα, καθώς και ο πατέρας της άτυχης Κωνσταντίνας, οι οποίοι ήταν οι άνθρωποι που οδήγησαν την αστυνομία στο σπίτι και είδαν τι είχε συμβεί.

«Εγώ θα έρθω πάνω και θα τα τελειώσω» φέρεται να είπε ο δράστης, σύμφωνα με τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της άτυχης Κωνσταντίνας Τσάπα.

Μακρινίτσα: Όλα προσχεδιασμένα από τον δράστη

Η δικηγόρος της οικογένειας Τσάπα, κυρία Ανάσογλου, μετά την κατάθεση της μνηστής του 30χρονου Γιώργου Τσάπα και του πατέρα της 28χρονης δολοφονημένης Κωνσταντίνας, σε δηλώσεις της είπε χαρακτηριστικά:

«Τελείωσε η κατάθεση της μητέρας. Έριξε άπλετο φως στον προσχεδιασμό που υπήρξε από την πλευρά του δράστη. Το μαχαίρι δεν ήταν ένα κοινό μαχαίρι. Το έβγαλε από τα ρούχα του, άρα ήξερε να το κρύψει. Ο τρόπος που εισέβαλε μέσα στο σπίτι δεν έδειξε απλώς μεθοδικότητα, αλλά μεγάλη προμελέτη…

Click4more: Μακρινίτσα: Συγκινούν ξανά οι γονείς των θυμάτων του διπλού φονικού – Ζητούν οικονομική βοήθεια

…Το σπίτι γύρω – γύρω έχει τζάμια από παράθυρα. Δεν κόπηκε πουθενά γιατί κατάφερε κι έσπασε όλα τα τζάμια και τράβηξε και τα υπολείμματα. Τα χτυπήματα ήταν καίρια και ήξερε πως το παιδί δεν θα είχε καμία αντίσταση. Καταθέσαμε αιτήσεις για να διερευνηθούν τα πάντα, το κομπιούτερ, τα τηλέφωνα, εάν πήρε οδηγίες από κάποιο σάιτ ή κάποιος τον βοήθησε. Η ανάκριση συνεχίζεται αλλά ευτυχώς έχουν εισακουστεί όλα τα αιτήματά μας για δώσουν δόλο στον δράση και στον καταλογισμό του, που δεν αμφισβητούμε.

«Εγώ θα έρθω πάνω και θα τα τελειώσω»

Στα μηνύματα που έστελνε ο δράστης στην εν διαστάσει σύζυγό του, Κωνσταντίνα Τσάπα, αποκάλυπτε τις δολοφονικές του προθέσεις, αναφέροντας «εγώ θα έρθω πάνω και θα τα τελειώσω».

Μία Πέμπτη επιχείρησε να το κάνει και απέτυχε!

Όμως, τη δεύτερη το πέτυχε.

Click4more: Στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού ο κατηγορούμενος για το διπλό φονικό της Μακρινίτσας

Όσο κι αν φώναζε η οικογένεια Τσάπα ότι κινδύνευε, δυστυχώς, δεν εισακούστηκε με αυτά τα τραγικά αποτελέσματα.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη δικηγόρο, Ανθούλα Ανάσογλου, όσο ο δράστης ήταν με την οικογένειά του δεν ήθελε καμία βοήθεια από ψυχίατρο. Τώρα που είναι μέσα στη φυλακή ζητάει συνεχώς να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις